Az lehetséges hogy Pioneer DVR 1100-as DVD író nem ír DVD-r-t?
Figyelt kérdés
MErt ma beraktam és a nero azt irta hogy tegyek be egy olyan lemezt amit támogat.2011. aug. 2. 23:00
1/4 anonim válasza:
Nem lehet hogy az egy pioneer dvr 110 ??? mert ha igen akkor írnia kell a dvd-t de ennek a szériának van némi betegsége ami csak idővel jön ki ha használt akkor lehet hogy már nem jó és azért nem tudsz írni vele. Az enyém meg csak gyári dvd-t olvas de hibátlanul ír csak ugyebár már nem olvassa vissza mit írt.
2/4 A kérdező kommentje:
igen bocsi a széria 110D és igen nem használtan vettem de egyszer ki lett véve és amikor vissztettem most szebesültem a hibájával
2011. aug. 3. 00:52
3/4 anonim válasza:
Nem tudsz vele mit csinálni nekem is ugyan ilyenem van próbáltam egy frimware frissítést de az se segített sajnos cserés lesz nagyon úgy érzem.
4/4 A kérdező kommentje:
oké köszi mindkettötöknek
2011. aug. 3. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!