Szerintetek mikorra várható, hogy visszacsökkennek a VGA-k árai?
Figyelt kérdés
Szeretnék pár hónapon belül egy teljes PC konfigurációt összerakni. 80-90 ezer körüli VGA-t akarnék venni, de ebbe most nem mennék bele. Azok a VGA-k, amiknek reálisan (vagy 8-10 hónappal ezelőtt) ekörül volt az áruk, most 140 ezertől indulnak. Nem akarok 80 ezerért olyat venni, aminek meg a reális ára 50 ezer lenne. Szóval meg kellene várnom, hogy vissza csökkenjen az áruk. Haragszom a cryptocurrency bányászokra... Jól felmentek az árak miattuk. Szóval tudom ezt nem lehet megjósolni, de mit gondoltok 1-2-3 hónapon belül esélyes, hogy vissza essenek az árak? Van esetleg valami tippetek, hogy lehetne olcsóbban megúszni a VGA vásárlást?2018. febr. 8. 19:29
11/13 A kérdező kommentje:
Akárhogy nézem a kártyákat (akár AMD-t), de végül mindig úgy jövök ki, hogy A GTX 1060 6GB-os a minimum, amit megvennék, viszont ez a 160 ezer nekem nagyon sok érte. Igazából az a legrosszabb, hogy belegondolok, ez a kártya 2016 októberétől 2017 májusáig 100 ezer körül volt. Még semminél se tapasztaltam ilyet, hogy másfél év után kétszer annyiba kerül, mint előtte. Tisztára mint a tőzsde, várni kell, hogy leessen az árfolyama... De a memória árak is ilyenek. Egy 2400 mhz-es 8 gb-os DDR4 RAM most min 24 ezer ft-ba kerül 2016 májusában pedig csak 10 ezer volt.
2018. febr. 9. 20:07
12/13 TakácsJózsi válasza:
Tudsz venni olcsón VGA-t, csak meg kell találni a forrást!
Vannak jó alkalmi vételek, én február elején vettem RX580-akat jó áron a westendbargains komon! A legjobb az egészben, hogy elfogadnak BTC-t is így nem kell a lebányászott cryptot-t vissza "fiat-oztatni" :-) Elég átváltani ETH-ról BTC-re előtte :-)
13/13 anonim válasza:
12: köszönjök Emese :)
Ha nem tűnt fel már a kérdező is kriptoellenes és a legtöbb válaszoló is. Ebből következően a kérdés arra irányult hogy egy átlag gamer mikor tud ilyen kártyát venni (magyar kiskerből normál áron rendes igazi pénzért) azaz mikor lesz már vége a kriptopénz mizériának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!