Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » FSP tápokra miért írjátok...

FSP tápokra miért írjátok hogy veszélyes?

Figyelt kérdés
Régebben mindenkinek FSP tápot ajánlottatok az oldalon, most egy ideje meg azt írjátok veszélyes. (Nyilván nem minden válaszíró, de sokan) Miért lenne az? Én úgy tudom hogy minőségi tápok.
2018. febr. 6. 17:09
 1/9 anonim ***** válasza:

Elég sokat olvasom a GYK-t de még nem találkoztam veszélyes jelzővel. Viszont a többségnek rossz ár/értéke van, ami miatt nyilván mást ajánlanak.

Na meg persze elérhető a piacon még raider, régi hexa, persze beragadt árakkal. Azoknál általában több ezerrel olcsóbb de friss és jó minőségű táp is sokkal jobb választás.

2018. febr. 6. 17:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Én sem találkoztam olyannal aki azt mondaná veszélyes.Kezdésnek tökéletes egy viszonlyag "budget" pc-be.
2018. febr. 6. 17:18
 3/9 anonim ***** válasza:
Veszélyesnek általában nem mondanám őket, inkább azzal szokott lenni a probléma, hogy adott FSP táp drágább, mint mint a más gyártótól származó hasonló minőségű konkurense. Azonos áron pedig kapható jobb, szóval ami stabilabb, csendesebb, több védelemmel el van látva stb.
2018. febr. 6. 17:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Hú pedig egy időben hogy toltátok a népnek!!!!!!!!!! Aki mást mondott úgy pontozták le mint ha az életük függött volna tőle! De a kérdésre válaszolva az előttem válaszolók helyesen írták!
2018. febr. 6. 17:44
 5/9 anonim ***** válasza:

Ezekhez még az is hozzá tesz lapáttal hogy a szintén ajánlott FSP beles tápok mint pl. a Pure Power 10 is sokkal jobb ajánlat mint a Raider II mert csendesebb és olcsóbb is.

Szóval sokszor még a saját tápjaiknak is vannak FSP beles konkurensei.

Amúgy a Hyper M, a Raider S, a Hexa ami kerülendő de azok sem veszélyesek csak nagyon rossz ár/érték képviselnek vagy elavultak.(Raider S jó pár évig uralta azt az árkategóriát, ma egy Masterwatt Lite is köröket ver rá minőségben)

Attól függetlenül az FSP Hydro-k egész megfizethető áron vannak.

2018. febr. 6. 18:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Változik a világ. Pár éve még a Coolermaster vagy a Corsair még minőségi tápoknak számítottak, manapság már az összes gyk-s szakértő sikoltozik, hogy eszedbe ne jusson megvenni, le fogja égetni a géped, stb.
2018. febr. 7. 08:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Vannak nekik is ajánlott tápjaik, csak az nem mindegy, hogy melyik széria. Lefogadom, ez a múltban is így lehetett.
2018. febr. 7. 15:28
 8/9 anonim ***** válasza:
A Hyper szériában nagyon ócska kondik vannak. Hajlamosak elpukkani és pár éve mégis sokan ajánlották agyba-főbe itt és PH-n is. Ennyit erről...
2018. febr. 7. 15:37
 9/9 anonim ***** válasza:

#6.2 olyan céget soroltál fel akik nagy OEM-től(vagy több OEM-től)vesznek belsőt és inkább csak matricáznak vagy 1-2 dolgot átvariálnak.

A CM-nek elég kevés jó tápja van, de többségük amik jók azok Enhance beles, de pl. a HEC beles Masterwatt is teljesen ok.(a sima, nem a Lite)

Szóval nem lehet általánosítani.

Fölig hogy előfordul 1-1 rosszabb darab, pl. az EVGA B3 ami Superflower beles mégis teszten eldurrant szóval valami mégsem okés vele.(én ezért nem ajánlom)

2018. febr. 7. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!