Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A processzoroknál 2667Mhz Max...

A processzoroknál 2667Mhz Max system memory speed . Akkor miért vannak ennél nagyobbak?

Figyelt kérdés

Egy ryzen 5 1600-at szeretnék vásárolni, azt olvastam, hogy ehez a procihoz érdemes a magas mhz (3200 ast néztem)

De a support azt írja 2667Mhz a max, de minden procinál ezt látom.Akkor ez hogyan működik most?Miért van 3000+ memoria?

2018. febr. 4. 20:07
 1/2 anonim ***** válasza:

Húzni szokták a cpu-kat, akkor megy még a régebbi inteleknél (ezek támogatják is, pl. i7 6700k, 7700k, stb.) akár 3000 Mhz fölé.

Amikor vettem, azt mondták, hogy sokat nem fogok észrevenni 2400 és 3000 közt, így lett 2666, mert épp jött egy jó ajánlat erre.

2018. febr. 4. 20:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez csak a szabványos memóriaidőzítések és feszültség mellett elérhető, garantáltan működő sebességet mutatja. Megfelelő alaplapi és BIOS támogatás mellett a memóriát is lehet "húzni", azaz magasabb értékeken járatni, ami aztán vagy működik, vagy nem.
2018. febr. 4. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!