Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Meg lehet oldani hogy a PC-s...

Jamle29 kérdése:

Meg lehet oldani hogy a PC-s kormány nagyobb szögben forduljon vagy másikat kell vennem?

Figyelt kérdés
Régen az egyik ismerősöm vett egy kormányt de már nem használta és odaadta nekem. Én elkezdtem használni de észrevettem hogy hát ha koppanásig elfordítom akkor a játékban nem úgy áll a kormány ezzel együtt vezethetetlenné vált az az autó mert ha egy keveset is forgattam rajta már akkor túl sokat ment az adott irányba. Venni szeretnék egyet amit min. 90 fokban el lehet fordítani mert ha a szemem nem csal akkor a kormányom 75 fokig fordul el

2018. febr. 3. 09:30
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja és hol tudom megnézni ezt a tulajdonságát a terméknek weboldalakon? Mert ha személyesen akkor oké mert az eladótól megkérdezem és talán tud rá válaszolni vagy a dobozon rajta van
2018. febr. 3. 09:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Biztos lehet az érzékenységet állítani a játékban, ha amúgy jó kormány akkor én nem vennék újat.
2018. febr. 3. 10:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Ettől a kormány nem rossz nem azt mondom mert egyes játékoknál nincs is szükség arra hogy tovább forduljon ilyen pl.: F1 2014 és régebbiek. De mondjuk egy újabbnálmár teljesen más és úgy gondolom hogy egy érzékenység állítással nem megoldható. Amúgy próbáltam már más játéknál ezt át állítani de nagyon zavaró volt hogy a két kormány teljesen más szögben áll
2018. febr. 3. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!