120 GB SSD laptopban elég lesz filmek letöltéséhez? (Torrent)
Figyelt kérdés
2018. febr. 3. 06:03
1/8 anonim válasza:
Ezt egyedül te tudhatod. Nem is értem. :D
2/8 anonim válasza:
120gbból 20 at kb lefoglal a windows.
A maradek pedig a filmekhez elég lehet.
ha 1 film 1-2gb-os 90-95db rá férhet.
De ez elég sok mindentől függ.
3/8 anonim válasza:
A letöltéséhez elég, de túl sokat nem tarthatsz a gépen, főleg ha vannak mellette játákaid is.
4/8 anonim válasza:
Attól függ, mennyit, és milyen méretűt. Nekem még a dupla ekkora méretű is karcsú volt, szóval vennem kellett egy vinyót.
5/8 anonim válasza:
Egy belakott, frissített Windows minimum 30GB, így a ~112GB-ból (ennyi egy 120GB-os SSD valós tárhelye) marad ~82GB. Egy film, ha nem Blu-ray minőségű, 2-4GB.
Mindemellé jön az, hogy az SSD nem kifejezetten viseli jól az állandó írást és olvasást. Én inkább csak átmeneti megoldásként használnám erre az SSD-t, és vennék egy HDD-t is később. Ha létezik a laptophoz beépítőkeret, akkor még a DVD író helyére is tehető akár.
6/8 A kérdező kommentje:
20-50 gb egy film. FHD-UHD minoseguek
2018. febr. 3. 17:03
7/8 anonim válasza:
akkor magadnak válszoltad meg a kérdést.
vegyél külsö vinyót a filmeknek , egyszerűbb....
8/8 A kérdező kommentje:
Van kulso HDD-m, mivel TV-n nezem. De nCore-on vissza kell seedelni, es ezt nem akarom benne hagyni.
2018. febr. 4. 06:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!