Mi lehet a gond a laptop képernyőjének?
Sziasztok!
egy újonnan vásárolt acer swift 1 gépem van, endless operációs rendszerrel. Még nem használtam sűrűn, mert várok a jogtiszta win10 telepítésére :). De bekapcsoltam és megnéztem rajta, hogy megy a gép és azt vettem észre a használatnál, hogy néha vibrál a kép. De ezt csak facebook használatakor tapasztaltam eddig. Viszont youtube-nál amikor a teljesképernyős nézetből kilépek, akkor pedig azt vettem észre, hogy "csíkok" jelenek meg a képernyőn.
És nem tudom, hogy ez most természetes (bár nem hiszem, mert az előző gépemnél ilyen nem volt) vagy gyári hibás. Esetleg az operációs rendszer lehet a felelős.
Azért is itt kérdezem, mert ha esetleg op.rendszer a felelős akkor nem vinném vissza a boltba.
Előre is köszönöm a válaszotokat, és bocsi ha valamit bénán fogalmaztam meg, de mentségemre szóljon hogy nem nagyon értek a gépekhez! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!