Megéri befektetni egy gtx 1050 ti ra? Úgy értem bírná a mai játékokat 50-60 fpsen? Cpum intel core i3-4330
Én a 1050 Ti-om i3-4160-al használtam egy jó darabig. Sosem találkoztam olyan játékkal amivel nagyon küszködött volna, szóval FHD-n eléggé meg voltam vele elégedve.
A legtöbb játékon 55-60 közötti FPS-t kaptam, közepes-magas (de inkább magas) grafikai beállításokkal.
Most i5-4590-em van, azzal nagyon magas beállításokkal simán 60+ kapok legtöbb esetben, szóval ha a jövőben procit újítasz, akkor sem lesz ezzel gondod.
Szerintem nyugodt szívvel megveheted a 1050 TI-t, más választás amúgy sem nagyon van ebben az árban. Ami megérné kártya ez felett, az talán a 6gb-os GTX 1060 lenne, de az ugye sokkal drágább, így marad a 1050 Ti.
#6 Zöldségeket azért ne beszéljünk már :)
Nyilván van különbség a 3gb és a 6gb-os verzió között. És a 6gb-os jóval jobb mint amennyivel drágább, szóval ha 1060, akkor legalább a 6gb-os, ez nem kérdés.
A másik nagy marhaság meg az, hogy a 1050 Ti az medium-on küszködne... Mint korábban is írtam, lazán 50-60 fps-em volt i3-4160-al high-on, most i5-el meg még csak nem is esik 60 alá very high-on a legtöbb játéknál.
Viszont a kérdező gondolom nem akar 100 ezer fölötti videókártyát vásárolni, az alatt meg újanon egyértelműen csak a 1050 Ti van, ami a legjobb választás ennyiért jelenleg.
Mielőtt általánosítunk, azért nem árt megjegyezni, hogy mai játék, és mai játék között is van különbség.
Van olyan game, ami egy 1080-nak is feladja a leckét, és van olyan, amit egy GT 610 is kiröhög.
Ilyen esetekben érdemes felé lőni egy kicsivel, hogy ne érje az embert meglepetés. Ezért mondtam, hogy ennek a kártyának azért nem nagyon megy a fix 50-60 fps FullHD, High-on!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!