Ezzel a gépen futni fog minden?
Nagyon is jó ár/érték arányú dolgokból akarok össze rakni egy gépet! Max a videokártya árazása nem lesz a legjobb. Persze a mostani helyzetnek köszönhetően úgy jó árba lesz az is mivel mindegyik kártyának emelkedet drasztikusan az ára annak is, és úgy jó árba van mármint remélem értitek miről beszélek! De a videokártya árak drasztikus növekedése miatt nem ér meg annyi pénzt kiadni rá pedig jó árba lenne de annyi pénzt nem ér meg kiadni rá! Mert régen 65 ezer forint volt most meg 100 ezer forint. De sajnos ez van, nem tudom mikor mennek lejjebb a videokártya árak gondoltam várok egy kicsit hátha de csak emelkedtek! Még olyat is halottam, hogy idén nem fog csökkeni nagyon az áruk na meg coffi lake alaplapok is túl drágák arra is várni akartam de mind1 jó lesz a Kabylake hisz ha a coffi lake alaplap árakat nézzük akkor most a kaby lake cpuk is best árba vannak. a pc amit össze raknék:
Intel Core i5-7600K Quad-Core 3.8GHz
ASUS ROG STRIX B250G GAMING Alaplap
Team Group Elite 16GB DDR4 2400MHz
Seagate SkyHawk 2TB 64MB 5900rpm SATA 3
Kingspec KS-P3-128G
BitFenix Nova Window gépház
Chieftec Smart 500W
ASUS GeForce GTX 1060 3GB GDDR5 192bit
Hogy fognak futni a játékok akár a legújabb játékok?
Milyen fura belegondolni, hogy én 45 ezerért vettem a GTX 1050 Ti-om, most meg 60 ezer. De régen 1060-volt a 60 ezer...
Még mindig nem fogtam fel :D
Szerintem rendben lesz ez a gép, minden játékkal el fog bírkózni, vagy legrosszabb esetben is, de még épp élvezhetően futtatni tudja majd a legtöbb játékot még a közeljövőben is.
FHD-n a 60 FPS az fix ha minden igaz. (Én 1050 Ti + i5-4590 + 8gb rammal is simán megkapom mindenhol a 60-at, így neked semmiképp sem lesz ezzel gondod/bajod.)
Ezzel az SSD-vel még nem találkoztam, de egy szintén 128-as kingstont már kapsz +2 ezerért. Én lehet inkább azt választanám. (De ha valaki ismeri ezt, akkor cáfolja nyugodtan.)
Mert ez a konfiguráció így jobb lenne?
AMD Ryzen 7 1700 Octa-Core 3GHz AM4 Processzor
ASRock AB350M Pro4 Alaplap
Team Group Elite 16GB DDR4 2400MHz
Seagate SkyHawk 2TB 64MB 5900rpm SATA 3 ST2000VX008
Kingspec KS-P3-128G
BitFenix Comrade
FSP HEXA+ 500W (PPA5004901)
ASUS GeForce GTX 1060 3GB GDDR5 192bit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!