Egy 1050 ti, egy 1060 helyett nagy különbség lenne?
Figyelt kérdés
Ugyebár mostanában elkezdtem nézegetni a gépeket mert összeakarok rakni egyet, egyet gondolatba összeraktam (i7-8700, ASUS STRIX Z370-H gaming, gtx 1060, 8gb ram,) de most hogy újra beindult ez a bányászláz a 1060-nak az egekben az ára... kb kétszerese már... ezért gondolkodtam rajta hogy helyette veszek egy 1050 ti-t aminek ugye nem nagyon ment fel az ára... gamingen belül witcher 3-hoz meg néhány kompetitív játékhoz használnám, ezeken kívül pedig videó vágás/szerkesztés és modellezésre. Mekkora különbség lenne ha a 1050ti-t venném meg? (ha a még csak gondolatban összerakott géphez valami vélemény van (pl alaplaphoz v bármihez) akkor azt is szívesen várom köszönöm)2018. jan. 31. 22:15
1/10 anonim válasza:
Szia, nekem 1060am van 3gb, mondjuk en pont elcsiptem egy nagy akciot egy eve. Teljesen meg vagyok vele elegedve.
Processzor szerintem i5-7400 boven eleg. Nem hiszem, hogy akkora kulonbseg lenne a 2 kartya kozott, szerintem nezz youtubon teszt videokat, vagy statisztikakat, nem ismerem a kartyat.
Ha esetleg kellenek a gepem adatai irj privatot, nagyon jol optimalizalt, ar ertek arany a legmegfelelobb arra amire nekem kell.
2/10 anonim válasza:
"Nem hiszem, hogy akkora kulonbseg lenne a 2 kartya kozott"
Csak majdnem 2x erősebb a 1060..
4/10 anonim válasza:
A kartyan nem szabad sporolni az a lenyeg.
5/10 A kérdező kommentje:
nem szeretnék énse spórolni csak 160k kb már az ára... 2017 decemberébe meg 100k alatt volt kb... szóval érted..
2018. jan. 31. 22:53
6/10 anonim válasza:
Az igen.. en 69 ezerert vettem a 3gb-t. Igazabol majdnem semmi kulonbseg a 3 es a 6gb kozott. Par fps csak. Ha pedig tullepned a 3gbot, akkor csokkenne az fps, mert annyira nem nagy kartya, ezert dontottem ugy, hogy a 3gb is boven eleg.
7/10 anonim válasza:
8/10 anonim válasza:
Használtan nézegess videokártyát, ott még ki lehet fogni viszonylag "értelmes" áron. Egy ilyen CPU mellé azért "illik" minimum egy GTX1060 6GB, de inkább GTX1070 vagy RX 580.
9/10 anonim válasza:
Nem érné meg váltani, pláne most, hogy a 3 GB-s 93 ezer forintért van és az a minimum! A GTX 1060 3 GB-s változata 73%-kal erősebb. Mint a GTX 1050 Ti. Szerintem ha van több pénzed vegyél egy GTX 1070-et, de inkább használtan érné meg vagy várd meg 2xxx-es modelleket és onnan is majd valószínüleg a 60-as kártyára éri meg majd váltani!
10/10 anonim válasza:
Várj fél évet és a bányászok utánad dobálják majd ezeket a kártyákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!