Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a számítógép jó lesz ennyi...

Ez a számítógép jó lesz ennyi pénzért?

Figyelt kérdés

Az alaplapot, processzort és a videokártyát már meg vettem hozzá! Na meg 700.000 forint a keretem én úgy néztem, hogy ez a gép úgy kb 695k-ra jött ki! Mert, hogy eleve 108 ezer forintért akartam venni 16 GB-s 4400MHz-s ramot de feleslegesnek tartottam azért ki adni pluszt pénzt hisz nem hiszem,hogy lenne teljesítmény növekedés!

így állítom össze ugye már proci,alaplap,vga meg van: [link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Illetve ebbe a gépbe 512 GB-s ssd tervezek amúgy is venni! De egyátalán az 512 GB-sből kel ebbe Samsung 960 EVO vagy valami olcsóbb is elég? Meg ez a gép így jó lesz?

2018. jan. 30. 13:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
vegyél mindenből olcsóbbat, És intel Socket 2066-os lapot vegyél! És Intel Core i9 7920x-et vegyél bele!
2018. jan. 30. 13:51
 2/11 A kérdező kommentje:
i9-et feleslegesnek találom! Az már nem fog plusszt hozni a játékokban ehez a procihoz képest! Már ez a i7 se hozz plusszt az i7 6700k-hoz képest! i7 6700k felett már semmilyen cpu nem hoz plusszt játékokban! Én is csak azért vettem ezt az i7-et mert másra is kel a gép nem csak játszani,de ahoz a dologhoz nem kel i9, elég ez is!
2018. jan. 30. 13:53
 3/11 anonim ***** válasza:
Neked kész álláspontod van mindenről, csak tudnám akkor mi az ördögért kérdezgetsz itt ?
2018. jan. 30. 14:11
 4/11 anonim ***** válasza:

Mire? Milyen teljesítmény növekedés?

A 16 giga ramból arra következtetek, hogy játszani lesz, arra meg hülyeség ez a platform. Amúgy 1080ti van német amazonon 1000-1100 euróért.

2018. jan. 30. 14:36
 5/11 A kérdező kommentje:
Igen játszani 4k-ban,meg szervergépnek is használni fogom ezt! Úgyhogy összegségében játszani igen!
2018. jan. 30. 14:40
 6/11 anonim ***** válasza:

hülyeség úgy ahogy van, de legalább sokat el tudtál rá költeni.

Ha tényleg 4k-ban akarsz játszani, akkor 2db gtx 1080TI-vel lehet számolni már most (persze ha elég a medium beállítás, akkor így is jó).

Amennyiben szerverként akarod használni, nem ártana még plusz 16GB ram, hogy értelme is legyen.

Merevlemez (HDD) 2tb? That's all? Ilyen gépnél már rakhattál volna bele minimum 2x2tb-ot és raid-ba futna (ha már szerver is lesz).

Nem látom a külön processzor hűtőt, az merre jár? Esetleg az már nem is kell az álom gépre, megoldja magának a hűtést (bár ha "elvileg" már megvan a proci, nem is értem hogy nem tűnt fel ennek a hiánya)?

Gépház tökéletes választás, ha 3 naponta szeretnéd pucolni, mert jól fog kinézni a rátapadt por meg kosz, de hát aki szeret takarítani, csinálja. Ha már ennyi pénzt kiadsz legalább egy normálisabb házat választhattál volna értelmes por szűréssel, de ez a te dolgod.

Hajrá, sok boldogságot kívánok a gépedhez!

2018. jan. 30. 15:13
 7/11 A kérdező kommentje:
Az megfórdúlt az én fejembe is, hogy lehet kéne 32 gb, de azt mondták, hogy egy szerver gépbe is elég a 16 gb, és a házat én tetszés szerint akartam volna kiválasztani miért milyen házat tudnál ajánlani ami olyasmi kinézetű mint az és nem porosodik úgy ahogy állítod, ramnak bele teszem akkor ezt: [link]
2018. jan. 30. 21:57
 8/11 anonim ***** válasza:

nzxt source340

bármelyik corsair obsisidan D

olcsóbban zalman z9 neo.

2018. jan. 30. 22:03
 9/11 A kérdező kommentje:
Na és ez gép ház is rossz lenne: [link]
2018. jan. 31. 00:59
 10/11 anonim ***** válasza:
Értem már, neked karácsonyfa kell otthonra, nem is gépház :D Arra tökéletes.
2018. jan. 31. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!