Ebbe az alaplapba milyen processzort vegyek?
Figyelt kérdés
Nem rég vettem egy ASRock X99 Taichi alaplapot! És drága gépet építenék, viszont azt nem tudom, hogy ebbe melyik procik a jók 97 ezer forint a full max amit ki akarok adni prociért mindenhez értek azt is tudom, hogy ddr4 memória jó bele stb csak a procikhoz és a foglalatokhoz nem értek ebbe van annyi pénzért olyan proci ami jó lenne bele?!2018. jan. 29. 19:29
2/22 A kérdező kommentje:
jók 97 ezer forint a full max amit ki akarok adni prociért
Ide 98 ezret akartam írni!
2018. jan. 29. 19:38
3/22 A kérdező kommentje:
:D
2018. jan. 29. 19:39
4/22 A kérdező kommentje:
#1 és ezek közűl melyik éri meg a legjobban na meg 98 ezerért már meg lehet kapni valamelyiket?
2018. jan. 29. 19:40
5/22 anonim válasza:
A gyártó oldalán fent van a lista, amit támogat az alaplap.
Amúgy ezzel eléggé mellélőttél, ez egy viszonylag régi socket és leggyengébb processzor, ami ebbe belefér, az a E5-2603 (70 ezerért), egy nagyon gyenge 6 magos processzor, aminél a legújabb 4 magos i3-8100 proci is erősebb, 30 ezerért. 90 ezer alatt sokkal több cpu nincs is ehhez.
Vidd vissza vagy add el az alaplapot és válts egy frissebb platformra.
6/22 Dongaben válasza:
Csak halkan, "fű alatt" súgom: Procit simán vehetsz használtan is...
7/22 A kérdező kommentje:
Nem adom vissza ez nem úgy müködik. Én nem Xeon-ra gondoltam,hanem én azt kérdeztem az i7-ek közűl melyik lenne a legjobb választás ide 98 ezerig?
2018. jan. 29. 20:23
8/22 anonim válasza:
100 ezer alatt nem kapsz i7 procit ebbe a platformra, ezért mondtam xeont. i7-5820K a legolcsóbb, de az se sokkal erősebb az említett i3-nál, csak azokon a szoftvereken van értelme, ahol a +2 magra optimalizáltak.
9/22 anonim válasza:
i7-6800K valahol olcsóbban kapható, azt is célszerű megnézni, de az is 100k-tól kezdődik.
10/22 A kérdező kommentje:
És az i7 6800k már az is elég akár 4k-ra is meg ki tud hajtani egy GTX Titan V videokártyát?
2018. jan. 29. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!