Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Acer laptop "No bootable...

Acer laptop "No bootable device" probléma. Behalt a HDD?

Figyelt kérdés

Adott egy 2 éves Acer laptop, eddig hiba nélkül futott, aztán egyik nap program futása közben beadta a "No bootable device" feliratot, majd újraindítások sora után is ezt adta be. Akku ki, vártam 10 percet vissza akkor megint jó lett a következő újraindításig. Windowst újratelepítettem, utána 1 napig üzemelt, majd megint behalt.

Olvastam, hogy a BIOS-ban kell állítani a bootolás formáját UEFI->Legacy. Ez sem oldotta meg a problémát. Viszont észrevettem, hogy amikor ezt a problmát adja ki, és bejutok a BIOS-ba a bootolható eszközöknél nincs ott a HDD. Gondoljátok, hogy megadhatta magát a HDD? De akkor miért csinálja, hogy hol bekapcsol hol nem?

2018. jan. 29. 20:13
 1/3 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem leírni, hogy miután újratelepítettem a Windwost feltelepítettem a HDD Sentinelt, és ő nem talált semmi problémát a HDD-vel.
2018. jan. 29. 20:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha a bios nem látja a hdd-t akkor nem is fog bootolni.

Vedd ki a gépből a merevlemezt és nézd meg a csatlakozást lehet csak kimozdult valami.

2018. jan. 29. 20:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha mégse a csatlakozs lenne a baj és véletlenül mégegyszer bejutsz a rendszerbe azonnal csinálj biztonsági mentést!
2018. jan. 29. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!