Szerintetek megérné még erre a laptopra költeni?
Van egy 6. évét betöltött Acer (Aspire 5750G) laptopom és 3 napja fogta magát és kikapcsolt, bekapcsoltam, töltés közben újra levágta magát , aztán az 5. próbálkozás után sikerült bekapcsolni, fekete képernyő, a kurzor ott volt és mozgott, volt vagy 10 perc mire betöltötte az asztalt, majd ha elindítottam egy programot megint levágta magát. Azóta ott tartunk, hogy a bekapcsolás/betöltés 20 perc, a böngésző működik, de azon kívül minden kattintásra 5 percet kell várni.
Igazából a dilemmám az, hogy megérné-e még erre a laptopra költeni/elvinni szervizbe.
3 éve nem volt tisztítva, és már nem is lehet szétszedni, mert egy baleset miatt ragasztva lett a ház. Előfordul, hogy lefagy, valamint hajlamos túlmelegedni, ilyenkor lelövi magát. Ha bent van az aksi (ami egyébként már fél percet sem bír ki), nem működik tápról és a füldugó kimenet is meghalt.
Tudom, ez így elég relatív és fura kérdés (Hogy megéri-e költeni rá), csak nem tudom merre kellene indulni. A fenti problémák miatt tervben volt már a csere.
Nagyon nem éri meg. Ahogy előttem is írták, ez már veszélyes hulladék, esetleg egy bontóban még átveszik fillérekért, vagy ingyen, jobb, mint veszélyes hulla, ha egy-két dolgot újrahasznosíthatnak belőle esetleg valamikor, de ennek kis esélye van, mert senki sem javíttatja, szóval pénzt nem nagyon lehet remélni.
Amennyit rá kéne költened, hogy helyre hozd, egy sokkal újabb és modernebb, nagyobb teljesítményű használt laptopot is vehetnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!