a link marhaság ...
1 db. 1070 :
vagy
Name: Last Block Time
Block Reward
Last Block
Difficulty
Global
Hashrate Change
last hour Reward
Reward 24h Exchange Rate Profit BTC
Profit BTC 24h Best $ BTC Rev. $
Rev. $ 24h Rev. $
Profit $ Cloud
Mining
Cerberus (CBS)
Block Explorer
Recommended Pools
NeoScrypt LBT: 3m 33s
BR: 6
LB: 8,064 357
12,123,965,221 H/s -4.17 %
+2.88 % 0.369631
0.331088 0.00169980
(Southxchange) 0.000628
0.000563 11750.0000
(CEX-IO)
(Register here) $ 7.37
$ 6.61 $ 7.37
$ 6.94 MininigRigs
Hashflare
Genesis
vagy
profit: $4.14
A link nem marhaság, csak próbáltam érzékeltetni az arányokat. Az egy darab 1070-esre vetített számolgatás a marhaság mert a bitcoin értéke állandóan változó, hol hetente 20%-ot esik hol emelkedik. Ezért írtam - és linkeltem - hogy eggyel nem érdemes nekiállni.
A 25000 nyereség havonta egy irányérték. Ebből lejön egy csomó dolog amit nem kalkulálsz és a géped avulása no meg az adó így havi párezerért nem érdemes idő előtt tönkretenni egy VGA-t.
én az nem is megy gpu-val ...amortizáció nem érdekel , minden alkatrészemre 3 év bolti garancia van
az hogy mit probálsz érzékeltetni különböző google-s linkekkel ..na az marhaság ..ha csinálod és akkor mondod ,hogy nem éri meg ..azt elhiszem..de ha ki se próbáltad ..akkor a napi okoska megvan :-))))
"én az nem is megy gpu-val"
Pláne nem éri meg bányászni pontosan azért mert ahhoz a CPU kell, holott a GPU sokkal hatékonyabb és ezért érdemesebb olyan valutát bányászni amihez GPU kell, főleg ha nem célgépet hanem otthoni kis hobbigépet használsz hozzá.
Azt meg nem is tudni hogy ő konkrétan a bitcoinra gondol vagy a közel 100 féle egyéb digitális valutára mert ahogy a photosop sokak számára a képi trükköket alkalmazó összes program gyűjtőneve lett, úgy a bitcoin is már egy gyűjtőnév a laikusoknak.
"...amortizáció nem érdekel , minden alkatrészemre 3 év bolti garancia van"
Ez a te álláspontod, de szerintem nem te vagy a kérdező...
"az hogy mit probálsz érzékeltetni különböző google-s linkekkel ..na az marhaság "
Ezt majd a kérdező eldönti...
"..akkor a napi okoska megvan :-))))"
Az külön öröm hogy egyre több az olyan akinemaztgondoljaamitén az okoska felfogású egybites.
spéci géppel kell bányászni ...videokártyával nem érdemes
https://www.youtube.com/watch?v=ryInEJaiAHw
600000Ft S9 2000$/USDx250FT
Minél többen "bányásznak" annál több ember között oszlik meg a haszon vagyis nő az egységnyi idő alatti haszon elérésének nehézsége és ezért egyre több és több kártyát vásárolnak a "bányászok" hogy tartani vagy növelni tudják a bevételüket.
Ahogyan haladunk előre az időben bele fog ütközni a "bányászat" több korlátba is. Az egyik az elérhető vga kártyák mennyisége és ára ami érthetően egy idő után már nem tudja majd követni a "bányászati" igényeket és ezt már most éppen hogy elértük. Drágák a kártyák már a kispénzű "bányászok" és a gamerek számára (egyre durvul az ellentét a "bányászok" és a gamerek között) és néha komoly áruhiányok is vannak.
A következő korlát a "bányászat" energiaigénye ami mostanában ért el egy olyan szintet mire már felfigyelt a világ. Most nem olyan vészes de még 8-10 év "bányászati" aranykor és a "bányászok" komoly energiaválságot fognak előidézni. Akkor elkezdenek majd tömegesen a megújuló energiaforrások felé fordulni a "bányászok" és brutálisan felhajtják majd a napelemek és az akkumulátorok árait is (ezzel újabb csoportokat fordítanak maguk ellen a "bányászok") amíg ott is el nem érik azt a drágulást és áruhiányt ami korlátozni fogja a őket a növekedésben. Egyre komolyabban fogják az egyes államok korlátozni a kriptopénzeket és az áram díját is jelentősen növelni fogják és a kriptopénz bevételekre kivetett magas különadók sem elképzelhetetlenek.
Ezek be fognak következni a következő évtizedben ha addig nem javítanak az egész kriptopénz koncepción.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!