A hárdeverem miért nem olvassa a cd-t (azt írja ki Nincs lemez a meghatóban)? Mit lehet vele ilyenkor csinálni?
Figyelt kérdés
Egy nap csak betettem egy cd-t és nem olvasta -akármyilet teszek be.Azt írja ki nincs lemez a maeghatóban.mit lehet vele ilyenkor csinálni??Szerelő nélkül kérném ,ne írjatok hogy mennyek szerelőnélvalami más megoldás előre is kössz!!!2010. jún. 6. 08:17
1/7 Jenci válasza:
Ha semmilyen lemezt nem olvas---különböző gyártmányút sem---akkor kettőt tehetsz:
1. frissíted a firmware-jét a gyártó honlapjáról
2. veszel egy újat
De ha már nem olvas semmit,akkor inkább vegyél újat.
2/7 A kérdező kommentje:
kössz
de még azért kérrnék ötleteket!
2010. jún. 6. 08:58
3/7 A kérdező kommentje:
De most volt kicserélve 10 hónapja ,már megint kell,szerintem csak kell frissíteni!!ugyanez volt a baja!
2010. jún. 6. 09:00
4/7 A kérdező kommentje:
Samsung Super-WriteMaster SH-S223Q
Ez a fajta van nekem ,honnan lehet letölteni ehez??
2010. jún. 19. 15:01
6/7 anonim válasza:
Hát én nem azért mondom, de ha nem olvas lemezt akkor csak a saját magad megnyugvása miatt frissítgetheted, hogy hátha jó lesz, de ma már a meghajtók olcsók, és szarok. Hiába pár hónapos, pár ezer forintért vehetsz egy újat. Erre mennek az eladók. Én csak előre szólok...
7/7 anonim válasza:
Az igaz, hogy nem olcsó, de az ASUS-ok sokkal jobbak. Vegyél egy ilyet és évekig nem lesz vele gondod. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!