Milyen lett ez e config?
Új gépet tervezek vásárolni és összetettem egy gépet. Tisztázzuk az elején! A gépre 240k szánok és amit most összetettem az mindennel együtt pont ennyi. Lehet, hogy fölösleges írnom de a gép játékra lenne.
Processzor: Intel Core i5-7500
Alaplap: Asus ROG Strix b250g Gaming
Háttértár: Western Digital Caviar Blue 3.5" 1TB 64MB SATA3 WD10EZEX
RAM: Kingston 2x8GB DDR4 3000Mhz HX430C15PB3K2/8
Videókártya: GIGABYTE GEFORCE GTX 1050 TI OC 4GB GDDR5 128BIT PCIE (GV-N105TOC-4GD)
Táp: Cooler Master MasterWatt Lite 500W White (MPX-5001-ACABW-EU)
Gépház: SHARKOON VG5-W fekete-piros
Tehát ez lenne a config. A kérdéseim ezzel kapcsolatban. 1.) Szerintetek jó-e ez így? Tehát van-e jobb valami alkatrészből vagy esetleg valami nem kompatbilis. Ilyen re gondoltam.
2.) Képeken láttam az alaplapot és nézegettem rajta a videókártya bemenetét és felmerült bennem a kérdés, hogy nem fog a videókártya ütközni valamiben? El fog az ott férni?
3.) És a táp... A táp belefér a gépházba? És ha már a tápokknál vagyunk XD akkor egy 500Wos táp bőven elég lesz ugye?
Az értelmes gyors válaszokat előre is köszönöm!
1.CPU-nak I3-8100, alaplapnak Z370-es.
2.Nem, a gyártók nem szívatják magukat ilyennel.
3.Igen és igen.
Bár én ennyi pénzért Maxpro 400W-t vennék ami csendesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!