Működne ez a config? Többi alul
Szóval most cserélek majd részeket a gépemhez, nagyon hosszas keresgélés után a kövi konfigra jutottam amit meg tudnék fizetni.
Mobo: GIGABYTE 1151 GA-B250M-DS3H
CPU: Intel Core i3-6100 Dual Core 3.7Ghz
GPU: GIGABYTE Radeon RX 470 4GB GDDR5
RAM: Kingston DDR4 2133 4GB HyperX Fury (+4-et később még hozzáadok csak egyelőre ennyi megy :/ )
Az lenne ezzel kapcsolatban a kérdésem, hogy vannak-e kompatibilitási problémák bárhol és, hogy az adott részek helyett van-e azonos árban akár kicsit jobb teljesítményű? Ja és jelenleg van tápom, nem annyira rég lett cserélve, nem tudom a típusát, azzal adódhatnak-e kompatibilitási problémák?
Segítséget köszönöm.
a vidikari 8 pines.. kevés tápon van olyan, de kitudja hogy neked milyened van,
ja és mégegy, egyszer vettem amd-s vidikarit.. egyszer de 60 fok alatt nem lattam sokat..
inkabb 1060-at vennék, bár ez személyes vélemény, kicsit drágább de megéri (szerintem)
Kedves 1#, szinte minden valamire való normális mai táp 6+2 pines áramkábellel van ellátva, ha az embernek 6 pin kell, annyit használ, ha 8, akkor rádugja a +2-t, és kész.
Ilyen csatlakozó van minden, itt ajánlott normálisabb tápon, mint a corsair cx450m, masterwatt lite 400w, enermax triathlor eco, antec basiq, be quiet pure power stb stb.
Kérdező:
Világosan le van írva, külső áramforrást igényel (azaz 12 voltos szálon plusz fesz-t a táptól húz még le. Power Connectors 8 pin*1.
Hasonló lesz nálad is a jobb felső sarok, oda kell dugni a plusz áramot.
Ez nem egy gtx 1050 meg rx 460 ami csak alaplapi pci-e -ből elég áramot tud felvenni.
A konfigot illetően:
Miért sky lake-s procit veszel kaby lake-s alaplaphoz? rendben, működni fog, de i3 7100 valamivel jobb és még olcsóbb is.
Használtan jóformán már i5-öt kapsz ennyiért.
[link] (persze mivel 0 értékelésű, nem árt óvatosnak lenni, utánvételes fizetés, szerződés írása, bescannelése, aláírása, visszaküldése stb).
Vagy itt van +5e -ért egy teljesen megbízható ember.
Viszont ha nem most veszed a konfigot, hanem pár hónap múlva, akkor inkább i3 8100, az már 4 mag 4 szál és jön ki hozzá olcsóbb B-s alaplap is (jelenleg csak a z370 tuning lap van alája, az meg kb annyi mint a proci, nem éri meg).
Ramból se éri meg a 2133-as, mikor a kaby lake kezel(ne)2400-at, de ez nem egy eget rengető probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!