Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen processzor megterhelő...

Milyen processzor megterhelő programok vannak?

Figyelt kérdés
Vagyis az lenne a kérdésem, hogy milyen munkák azok amikre már érdemes es egy i7 es vagy egy erősebb i5 ös processzorra beruházni. Pl photoshophoz úgy gondolom, hogy jó grafikus kártya kell, de lehet hogy tévedek.
2018. jan. 23. 01:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Például a játékokból videót rögzítő programok (Fraps), de a videókonvertálók is falják rendesen a CPU-t.
2018. jan. 23. 02:00
 2/5 A kérdező kommentje:

Amondó vagyok, hogy a legtöbb ember akinek i7 e van soha nem használja ki. Azért vesznek i7 et mert az a legjobb !

Jól hangzik. Közben eggyel újjabb generációs i5 is leveri vagy egy jobb Amd ryzen 5

2018. jan. 23. 02:12
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Na az AMD az, amit soha többet nem vennék. Ezelőtt egy csúcskategóriás AMD-m volt...hát hallod, annyit cágoltam a szervizbe, mint az összes addigi Intel gépemet, nyírta a cuccokat rendesen.

Most egy vaci új i5-ösöm van, maximálisan meg vagyok vele elégedve, és jól teljesít a megterhelő programoknál is.

2018. jan. 23. 02:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Videoszerkesztő, modellező programok például. Bizonyos játékok is lehetnek igencsak CPU igényesek, illetve aki streamel mellette, annak sem árt meg, ha erős processzora van.

Photoshophoz is inkább proci fontos, meg memória, bár ott még egy viszonylag egyszerűbb géppel is el lehet lenni.

2018. jan. 23. 06:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Minden olyan program, ahol sokat kell matekozni.
2018. jan. 23. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!