Milyen Videókártyát érdemes venni 2018ba? Én egy GTX 1060 6Gb Stixes videókártyát néztem. Mit gondoltok PUGB H1Z1 CSGO esetleg Streamhez kéne 1080pbe.
Figyelt kérdés
2018. jan. 21. 18:36
1/6 anonim válasza:
Amúgy egyik játékhoz sem kell ilyen kártya. De komolyra fordítva a szót, a gtx1060-nak az utóbbi időben irreálisan magasra ment az ára. De még mindig nézhetsz SOKKAL OLCSÓBBAN gtx980-at használtan. Igaz, -2gb vram lenne, de teljesítményben egy a kártya.
2/6 anonim válasza:
Célnak megfelelne szerintem az a videókártya.
3/6 A kérdező kommentje:
Hány évet bírna ki nekem egy Gtx 1060 6Gb Strixes verzió?
2018. jan. 21. 21:14
4/6 anonim válasza:
Sokat. De semmiképp nem ér annyit, mint amennyiért most piacon van. Minden kártya rohadt drága, GIGABYTE GTX 1070 -et 358 ezer Ft-ért láttam ma. Én használtat vennék, vagy várnék vele. A legnagyobb hülyeség lenne most venni. Ha vársz, és csillapodnak az árak MSI GTX 1060 6GB-ot vegyél.
5/6 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal, mostanság egyáltalán nem éri meg újonnan videokártyát venni. Sajnos iszonyatosan elszálltak az árak, és az a baj, már a használtpiacon is elkezdtek felfelé kúszni.
GTX 1060 6GB normál ára maximum 100 ezer Ft. Annál többet nem ér. A 3GB-os verzió nagyon max 80 ezer.
6/6 A kérdező kommentje:
És mi van ha csak drágulni fognak? Ahogy most elnézem az sincs kizárva :/ ?
2018. jan. 22. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!