Minimálisan szaggatnak a játékok, és a youtube videók?
Sziasztok.
Lenne egy olyan problémám, hogy 4-5 hónapja vettem egy vadonatúj számítógépet. Eddig semmi probléma nem volt vele, folyékonyan, tökéletesen ment minden játék, illetve videó.
Pár napja valami történt, és minimálisan szaggat az összes játék (legújabbtól kezdve a régiekig), illetve az összes youtube videó minimálisan szaggat, de a hang az folyékony.
Újra is telepítettem már a Windowst (windows 10 Pro 64bit), legfrissebb drivert is újratettem, CCleanertől kezdve mindent kipróbáltam.
Játékok alatt semmi sem eszi az alkatrészeket a feladatkezelő szerint.
Mi lehet a gond?
Teljesen friss windowsal is szaggat minden, vga driverrel is, és nélküle is.
Gépem:
i5-7600
8GB DDR4 RAM
GeForce GTX 1050ti 4GB GDDR5 VGA
Asus B250M-K alaplap
650w tápegység
Sajnos nagyon dühítő, hogy league of legends-ben például 300 az fps, de úgy szaggat, mintha csak 15-20 lenne. Mindegy, hogy vsync megy-e vagy sem, ugyanúgy. Ha korlátozva van az fps, akkor is alacsonynak tünik.
Köszönöm a válaszokat!
Akkor ha az internet biztos nem gond, vedd ki a vgat és integráltal indítsd el a youtube videot.
Ha azzal is akad. Akkor már csak a processzor/alaplap/memória lehet gond...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!