Mitől sötétülhet el a monitor használatközben 1 max 2 másodpercre?
Először tegnap előtt tapasztaltam ezt miközben sorozatot néztem, de azt hittem, hogy biztos csak valamilyen minőségi hiba van a fájlban, de tegnap is előfordult háromszor. Kétszer szintén sorozat nézés közben, illetve internetezés közben is. Valamint most az előbb is miközben görgettem a Twitter hírfolyamom. Egyébként miközben elsötétül van hang ugyanúgy a videók alatt, valamint mikor visszajön a kép semmilyen hibajelentés nem ugrik fel.
Kb 1 hónapos a monitorom. E hét közepéig VGA-kábellel használtam, azóta HDMI-vel. Lehet-e ez kábel probléma vagy esetleg VGA? Ha az új kábel lenne a probléma, nem szinte azonnal kellett volna jelentkeznie?
Lehet nincs köze az egésznek hozzá, de péntek délután egy rövid CoDWW2 játék után, ami igazán megterhelő volt a videókártyámnak, a vga ventillátor hangja elég fura lett. Kitakarítottam, és rengeteg port kiszedtem összességében a gépből. Összeraktam újra, a szokásos hangja votl a számítógépnek. Nem lehet-e, hogy ettől a "túlterheléstől", amit a játék okozott rövid időre lett valami probléma a vga-val ami ezt a monitor elsötétülést okozza időközönként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!