Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Segítséget kérnék ati radeon...

Segítséget kérnék ati radeon hd 4550 driver keresésben. (? )

Figyelt kérdés
Azlenne a kérésem hogy kéne új driver a vga-ra. 15.30.1025.1001 12/17/2015-ös korú drivert kerestem de sehol se találtam. Vagy én rontottam el valamit vagy télleg nincsen ilyen driver ezért kérem a segítségeteket ha tudtok letöltő linket küldeni ilyen driverről vagy újabbról.

2018. jan. 20. 20:39
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Kereső:

[link]

első találat a hivatalos weboldal:

[link]

és alul a "Latest AMD Drivers and Software" blokk "Radeon™ HD 4000, HD 3000, and HD 2000 Series" részénél:

* Win 8/8.1/10-hez a Windows Update szolgáltat drivert:

"Driver support for these products under Windows® 8.1 and Windows® 10 is only available via Windows Update. "

[link]

* Win 7-hez meg innen - 32 bites:

[link] /desktop/legacy?product=legacy2&os=Windows+7+-+32

64 bites:

[link] /desktop/legacy?product=legacy2&os=Windows+7+-+64

A legutóbbi driver 2013-as, utána nem adtak ki újabbat:

"After five years of active service, the ATI Radeon™ HD 4000, ATI Radeon™ HD 3000, and ATI Radeon™ HD 2000 Series products reached peak performance optimization on October 15, 2013, and were transitioned to a legacy support lifecycle. No additional driver releases are planned for these products."

2018. jan. 20. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!