Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Abban szeretnék tőletek...

KlenDie kérdése:

Abban szeretnék tőletek segítséget kérni, hogy tudnátok e olyan linket adni ahol 32 bitesbe, ha létezik e driver ehhez a videókártyához? Ugyanis külföldön élek és ezen a részen nem tudok sajnos egy magyar számítógép szerelőt se.

Figyelt kérdés
Adott 1 Acer Aspire E 15 E5-511G-C7D5 Laptop most vettem újan Gyárilag Linux van rajta és felrakattam rá egy Win 7 et. Nos az a para, hogy 32 bites op rendszert tettek rá és a videókártya ami benne van. NVIDIA GeFOrce 810M with 1GB Dedicated VRAM a cd amit hozzá adtak pedig csak 64 bites op rendszeren fut és nem engedi, hogy feltelepítsem?

#Acer #Geforce 810m 32bit
2014. okt. 16. 10:22
 1/7 BM-Striker ***** válasza:

[link]

Használd ezt.

Egyébként meg semmi okod sincs 32 bites wn7-et használod notebook-hoz, rakj föl egy 64 biteset.

2014. okt. 16. 10:34
 2/7 A kérdező kommentje:
Először is köszönöm a választ. Másodszor leírom külföldön élek és nincs lehetőségem számítógép szerelőhöz vinni a gépemet, hogy tetessek rá 64 biteset nekem ismerősöm Magyarba csak ezt tudta feltenni..
2014. okt. 16. 10:52
 3/7 A kérdező kommentje:
Amúgy elmagyaráznád, ha van pár perced, hogy ezt amit küldtél letöltöttem és, hogy kell használni?
2014. okt. 16. 10:55
 4/7 BM-Striker ***** válasza:

Nem kell szerelő a telepítéshez, egyszerűen berakod DVD-t és követed az utasításokat.

A programot feltelepíted, elindítod és automatikusan megkeresi a drivereket.

2014. okt. 16. 11:11
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen azt tettem, de videókártyával kapcsolatosan nem talált semmit csak a billentyűzet és a monitor ami értelemszerűen nincs egy laptopon
2014. okt. 16. 11:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Esetleg más valaki aki konkrétabb linket tud adni vagy nem tudom, mert sajnos nem értek a számítógépekhez és az ilyen programokhoz.Tudom nevetségesnek tűnik, de tényleg ennyire low vagyok a gép és driverek telepítésében..
2014. okt. 16. 11:40
 7/7 rfactor válasza:
2014. nov. 23. 02:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!