Milyen videokártyát vegyek a gépembe akár használtan is, amit még ki is tud használni szeretett kis gépecském?
Figyelt kérdés
CFG:
Asrock: FM2A58M-DG3+
8Gb DDR3 RAM 1666 MHz Kingston
2Tb külső merevlemez Maxtor
250 Gb SATA2 Maxtor merevlemez
AMD A8-5600K APU with Radeon(tm) HD Graphics 3.60Ghz
500Wattos Chieftec tápegység
2018. jan. 19. 18:56
1/5 anonim válasza:
A szokásos kérdés: Mennyi az annyi ?
2/5 A kérdező kommentje:
Nem az ár a lényeg, hanem, hogy mi az amit még érdemes belevenni, gondolom egy GTX 1080-t felesleges mert a processzor nem éppen egy izgalmas fajta :)
2018. jan. 19. 18:59
3/5 Smittes válasza:
Szerintem 950-eket használtan már jó áron dobnak, és emellé a processzor mellé pont ideális. :)
De ha gondolod elmehetsz 960-ig is, azért írtam 950-et, mert nem tudom mennyit szánnál rá.
4/5 anonim válasza:
Például R9 270-ek most jó áron mennek aprón, meg a kérdés alapján a teljesítménye neked bőven elég lenne. Bár a táp pontos típusát sem ártana tudni, sajnos a Chieftec gyártott már hulladékot is.
5/5 anonim válasza:
gtx 950, de akár 960 is mehet bele (gtx 1050), persze ahhoz nem árt kicsit megrángati az órajelet :D
Ha nem akarod húzni, akkor r7 270x, gtx 750 ti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!