Megéri használtan videókártyát venni, vagy inkább újonnan egy valamivel gyengébbet?
Figyelt kérdés
2017. márc. 15. 21:21
1/4 anonim válasza:
Nyilván árfüggő.
Általánosságban viszont el vannak szállva, meg lehúzósak az emberek. Egyből sokat akarnak kaszálni használtpiacon. Ha nem értesz hozzá, mint gondolom nem, akkori inkább újonnan vegyél.
2/4 Trevor. válasza:
30K-ig mindenképpen használt. 30K-tól van RX 460, arra már megéri építeni egy alap játékos gépbe. Nyilván használtan erősebbet kapsz kb. mindig, de neked kell mérlegelned, hogy mi éri meg. Milyen gépbe kell?
3/4 Lord Hidan válasza:
Mennyi pénzed van rá?
Én álltalában használtat veszek mindíg. Ha van rá garancia és megbízható eladótól veszed nincs probléma. És persze legyen jó áron is...
4/4 anonim válasza:
Hidan jól mondja. Ha nincs vagy kevés visszajelzés van az eladóról, legfeljebb alapos előzetes kipróbálás után szabad megvenni. De én sosem kockáztatok, mindig csak sok pozitívos emberektől vásárolok. A 1050Ti-met is apróról vettem, teljesen elégedett vagyok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!