Ezzel a géppel lehet játszani 3840 x 1600 felbontásban?
Most vettem meg nem rég az alkatrészeket hozzá. És ezzel a géppel lehet játszani azon a felbontáson , ViewSonic VP3881 Monitor-om van 38 inch-es ,és ezek a gépem hozzá valói!
Intel Core i5 5575R
G.SKILL 16GB (2x8GB) DDR3 2400MHz
Seagate Enterprise 3.5" 8TB 256MB 7200rpm SATA 3 HDD
Samsung 960 EVO 512GB M2 PCIe MZ-V6E500BW
Cooler Master MasterBox Lite 5 számítógépház
IN WIN DESERT FOX Commander III 600W Gold
ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit PCIe (TURBO-GTX1070TI-8G) Videokártya
pl ssd-t azt talán kicsit drágán vettem ,de volt ott a Samsung-ból a 850 EVO úgy voltam vele, hogy talán a 960 annyival gyorsabb és azt veszem, illetve a gépházban sem vagyok biztos, hogy elférek e benne. azt meg rendeltem de még nem ért ide. Ha kiderűl, hogy nem férek el benne akkor megrendelek helyette mást?!
A felbontást oda írtam 3840 x 1600 azon a felbontáson belűl attól függ milyen beálítással viszi el medium high ultra max vagy ne adj isten low természetesen valami élvezhető sebességben?! és igen többek közöt PUBG-al is akarok AC: Origin,Rise Of The Tomb raider,gta 5,cs.go,mafia III,Battlefield 1,Battlefield 4,Battlefront 1-2,Far Cry 4-5,Mass Effect Andromeda,Evil Within 1-2,Resident Evil 7,Forza Horizon 3,Forza Motorsport 7,Hello Neighbor,Wolfenstein 2,Project Cars 1-2,Dirt 3-4,League Of Legends,Call Of Duty Infinite Warfare,Szóval az újabb ,de ha lehet még a legújabb játékokra is gondoltam
De viszont még van egy pár VR-os játék amivel játszani akarok ,de persze nem ezen a felbontáson mert ott már nem létezne az a gép ami el vinné őket: Suspended Workshops,ARK Park,Fallout 4 VR,NVIDIA VR Funhouse,Paranormal Activity: The Lost Soul
pl a Suspended Workshops-nál nem árt a 32 GB ram ,de 24 GB kel neki ,és lassan a nem VR-os játékoknak is kel majd 12-16 GB ram minimum ,de ajánlott lesz majd a 24-32!
Hát azzal a géppel komám, fél évvel ezelőtt egy GTX 1070 Ti-vel lehetséges, hogy tudtál voplna játszani azon a felbontáson persze a PUBG meg a Mafia 3-al ezek retek rosszúl vannak optizva azokkal nem 60 fps-el max 30-40
És az Ark Park az 720p medium-on fog menni max a Suspended Workshops az talán el fog menni 720p high-ultrán vagy talán FHD-n is Fallout 4 VR az biztos ,hogy el fog menni Full HD-n az NVIDIA VR Funhose az a szar optimizálciónak köszönhetően 1360x768 medium-high-on fog csak menni Paranormal Activity: The Lost Soul az 1080p high-on is menni fog ,de ha nem VR-al játszod akkor max GTX 780 Ti, GTX 970-es kártyát inkobnitál magának az összes játék ,azaz olyan Full HD Medium-High-en az összes menni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!