Hogyan lehet hogy egy 20 ezer forintos router rosszabb mint egy telekom által adott zte router?
A telekomos internethez adtak egy ZTE H368 tipusú modem+router-t nem volt egy nagy szám a felső emeleten már alig volt jel,de működött
Ezrét vettem egy asus router gondoltam majd jobb lesz de nem hogy jobb hanem sokkal rosszabb lett az egész a videókat alig tölti be amit a másik béna ZTE simán betöltött
Hogyan lehet hogy ennyire rossz az egész?Ezen a asus-on 4 antenna is van a zte-n meg egy sem volt még is rosszabb...
Vagy rosszul van konfigurálva az egész, vagy rosszul van elhelyezve a router, vagy az az Asus csak ennyit tud. (szerintem az első kettő közül valamelyik)
Egyébként antenna a ZTE routeren is van, csak belső.
A ZTE -ben is router módban van és az Asus -is, ez gyakran okozhat problémákat főleg ha rosszul van konfigurálva.
Épp ezért az Asus -t érdemes Access Point módba állítani, van is ilyen beállítás a menüjében.
A másik, hogy a ZTE -ben érdemes letiltani a Wi-Fi -t ha az Asus -t akarod használni, ne kavarjanak be ott egymásnak. Főleg ha még azonos vagy közeli Wi-Fi csatornán vannak.
a zte-n le van tiltva a wifi úgy hogy az nem zavarhat be és ugyan ott van most az asus mint korábban a másik
először 5ghz-n próbáltam az asus-t de az gyenge volt távolabbi szobákban átraktam 2.4-re és most látni valami javulást ahol eddig 3-4mbit volt ott most meg van 20-25
még állítólag a csatornákkal is lehet valamit javîtani de azt nem nagyon tudom hogy is kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!