Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen routert vegyek?

Milyen routert vegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Router vásárlása előtt állok és nem tudom milyet kellene vennem, mert nem értek hozzá annyira. Nagy hatótávolságú kellene kb 15-20 méter és accesspoint-ként is használható legyen. Illetve leginkább arra szeretném, több szint van a házban, az alsó szinten van egy linksys router és ezt akarom továbbvinni.

Légyszíves segítsetek, ha tudtok!

2010. jún. 5. 12:01
 1/3 anonim ***** válasza:

kerestem neked egyet.

[link]

Én már találkoztam ezzel, panelházban laktam, kinnt az utcán is símán bejött, pedig az 5.en laktunk:)

2010. jún. 5. 12:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Bridgelni akarsz 2 wifi routert? Mert akkor olyan kell ami tud vagy bridget vagy WDS-t.

Vagy félreértettem?

2010. jún. 5. 16:35
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem igazán értem, amit mondasz... Van az alsó szinten egy router, de a LAN kábel felmegy a másodikra és ott kellene osztani a netet access pointként üzemeltetve a routert...
2010. jún. 6. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!