Vannak "tükrözött/fordított" gépházak?
Tesómnak is ez a helyzet hogy bal oldalt van a gépház :D Gondolom emiatt akarod.
Rákerestem Google-n hogy reflected pc case, semmi használhatót nem adott ki. De szerintem azért nincs mert akkor alaplapból is tükrözött kellene a kimenetek miatt.
Nem tudom mennyi a kereted, de amúgy olyan gépházak vannak amik ilyen "elölbenézősek" de iszonyat drágák
Pl Thermaltake The Tower 900
A BTX házak tükrözött felépítésűek, de az gyakorlatilag halott technológia, mert több a hátránya mint az előnye.
Amit szeretnél annak meg nincs igazán értelme, mert a túloldalon csak az alaplapi tálca, meg esetleg pár elrejtett kábel látható.
Ha nagyon elszánt vagy, akkor állíts a fejére egy plexiajtós házat és minden a túloldalra kerül. Kényelmetlen lesz a használata, és hülyén fognak kinézni a tetején a lábak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!