Lambo96 kérdése:
Miért nem bootol a gépem automatikusan?
Figyelt kérdés
A gépem be van állítva hogy automatikusan bootoljon cd-ről de vmikor kb. egy éve kiírt vmit.Azóta nem bootol automatikusan csak kézileg2010. jún. 5. 07:20
1/13 anonim válasza:
Amúgy meg mi a fenét értesz a kézi bootoláson.
2/13 A kérdező kommentje:
Ha bekapcsolom a gépet asszem F8-at nyomok és ott kiválasztom hogy honnan bootoljon de eddig még automatikusan botolt
2010. jún. 5. 09:27
3/13 A kérdező kommentje:
Talán kéne egy CMOS reset?Ha igen hogy kell resetelni?
2010. jún. 11. 13:58
4/13 anonim válasza:
Kérdésre kérdés: Ha nem értesz a BIOS-hoz, miért nyúlsz bele?
5/13 A kérdező kommentje:
Még nem nyúltam bele azért tettem fel a kérdést
2010. jún. 11. 14:46
7/13 anonim válasza:
15.14-es vagyok.
Próbáld meg javítókonzolba a fixmbr parancsot lefuttatni. Hátha...
8/13 A kérdező kommentje:
És hol keressem a javítókonzolt?Én erről még nem hallottam
2010. jún. 11. 15:52
9/13 anonim válasza:
javítókonzol: Berakod az xp telepítő cd-t. Újraindítod a gépet, nyomsz egy gombot a cd-ről való indításhoz. Megvárod, míg a kék képernyőn végig megy a windows telepítés előkészítő, azután előjön egy olyan ablak, hogy kilépés-Esc, Telepítés-Enter, Javítás-J. És ott nyomsz egy J betüt és akkor bejön a Rendszergazdai jelszó megadása után egy parancssori prompt, ahova beírod a fixmbr parancsot.
10/13 anonim válasza:
Amúgy itt kb. annyi lehet a gond, hogy a srác átírta a default betöltési sorrendet a BIOSban (ezért is kérdeztem a miért nyúlsz bele...), így többé nem bootol automatikusan a vinyóról.
HighTower
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!