Nem bootol be a gép, pedig eddig jó volt. Mit tudok kezdeni vele?
Szóval az a gond, hogy bekapcsolom a gépet, bejön az a képernyő, ahol a BOOT-ba lépő gombot írja ki és ott áll amíg ki nem kapcsolom. Próbáltam belépni a BOOT-ba, de ott is megállt egy idő után. (A fekete képernyőn, ahol fehér betűkkel kiírja a bootoló meghajtók sorrendjét). Mit lehet ezzel kezdeni?
(Új operációs rendszert akartam feltelepíteni és a telepítésközbeni újraindításnál halt meg.)
Köszi a segítséget!
BIOS ról,ir ö nem dvd röl,akar bootolni hanem a gépre:)
1. meghibásodot a táp
2. meghibásodot az alaplap vagy csak rajta a bios
mindkét esetben szervizbe kel mened
de ha tudod kiprobálod egy másik tápal és ha csinálja még akor az alaplapal és a biosal let a baj
virus irtót használtsal amugy edig?
Igen, Avast volt rajta.
Köszönöm, megnézem másik táppal. Az alaplapon kábelek lazulhattak ki? (Egyszer volt már olyan, hogy két kábel kicsúszott és újraindult folyton a gép.)
Persze az alaplap hibájat sokminden okozhatja... de lenyegében itt az alaplapal magával van valami baj.
ha van bios reset
vagy van elem az alaplapon kiveszed
10 percet vársz beteszed és utána probálkozol
de nekem a táp a gyanus
milyen tápod van?
Igen az elég valószinü hogy meglazult valami föleg ha volt ilyen nézd meg
kicsit vizsgáld át szemre minden jónak tünik e
Valószínűleg az alaplap mert a másik táppal is ugyanez a gond. :S Megnézem azt is mindjárt.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Bios resetet merre kellene találnom?
Eddig minden kábel úgy néz ki hogy rendesen benne van...
ezt dobja ki, ha be akarok lépni a BIOS-ba. Aztán itt kb. 5 mp után lefagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!