Lehet valamit kezdeni egy ilyen géppel? SIS651, Memória 64MB,960MB RAM, Celerom (R) CPU 1.70GHZ, BIOS 1.10. 08
Felturbózni semmiképpen.
Ha megfelel így, akkor használd, vagy add el egy tízesért.
Hát ha másik gépet veszel akkor ajánlom hogy alkatrészenként. Ha így döntesz írd majd meg kérdésbe a rá szánt összeget és ötleteket és mi majd segítünk valamit ki okoskodni.
Egyébként kérdésedre válaszolva mindennek erősebnek kell lenni. Ilyen gépeket szerintem kb 2001-2002-ben lehetett kapni.
Kb. mindennek erősebbnek kell lennie:
Prociból: Core i3 vagy Core i5
Memória: 4GB
Videókártyából: ha szeretsz játékokkal játszani akkor nem szabad integrált videókártyával rendelkező laptopot venni. Hanem pl: Ati Mobility Radeon HD6370M, HD6470M
Ja igen és operációs rendszerként: Windows 7 Home Premium 64bit. (ennek nem muszály/kell eredetinek lennie.
Ezekkel minden sűvítene a gépeden. :)
Memória: 64 mb, ma már 500 gb-od merevlemezeket tesznek bele de ha még több hely kell, akkor 1 tb.
RAM: 960 mb, ha újítasz, és csak irodai célokra kell, elég 2gb, de egyre olcsóbbak a ddr3-as memóriák, megéri 4 gb-ot.
Processzor 1,7 gb: nekem a kétmagos 2,6 ghz-es bőven elég, de mostmár i5-ös procik az ajánlottak.
Úristen.Össze vissza beszéltek hülyeséget.1-2 értelmes hozzászólás volt.
Utolsó szerinted ebbe lehet rakni DDR3as memóriát?-.-''
Az a 64MB meg szerintem a VRAM lenne.
Jobban jársz ha eladod és veszel egy új gépet.Majd tegyél fel kérdést megint ahogy azt hiszem a 2. mondta.
Amúgy ha játékra kell majd a gép akkor érdemes egy 100as rászánni.
De ezzel is lehet játszani.persze nem a legújabb játékokkal.de:GTA Vice City,Bomberman,Domm 1-3,Warcraft,Age of Empires 1-2,COD 1(bár ezt nem tudom hogy futna e),van még csomó repülőgép szimulátor.Ja és én régen nagyon szerettem az Ubisoftól a Hell-Coptert.Régen a kedvenc játékom volt és az simán futna ezen mediumon vagy highon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!