Honnan tudjam, hogy egy új laptop DDR3 vagy DDR4 memóriával szerelt-e, ha a leírás nem írja, csak annyit, hogy 8GB RAM?
Figyelt kérdés
2018. jan. 13. 10:09
11/21 anonim válasza:
Az előbb még laptop volt, most meg már gép ? :)
12/21 anonim válasza:
És ha megkérdeznéd a boltban???? Máshogy nem fog kiderülni mert szét nem szedheted, használni nem használhatod a boltban...
13/21 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem a boltban...
Válasz: "nem tudjuk, nincs ráírva..
2018. jan. 13. 17:23
14/21 szántóvető válasza:
akkor kérdezd meg a proci nevét.továbbá az a boltot felejtsd el ahol még ennyit sem tudnak megmondani.
5. gen intelig ddr3,afölött ddr4-es modul van benne.
15/21 anonim válasza:
Így van. Olyan helyen ahol egy ilyen fontos kérdést nem tud megválaszolni nem vásárolok, vagy leírom a pontos nevét és utánanézek az interneten vagy pontos név tudatában megkérdezem itt. :)
16/21 anonim válasza:
Ha boltban veszed, nem pedig piacon, akkor tudják azok és el is mondják, hogy milyen paraméterekkel rendelkezik. Ha meg idegentől akarod, akkor eleve nem vennék ilyentől, ha meg van rá garancia, akkor mond hogy kipróbálod, dugd rá a netet vagy a wifit és tölts rá egy Aida programot.
17/21 anonim válasza:
Kiegészíts, pl pendrájvra is ráteheted ezt az Aida programot, és úgy leteszteled, a memória fajtája az Spd résznél látható és minden info róluk.
18/21 A kérdező kommentje:
Angliának élek, új gépben gondolkodom.
A Currys/PC world és az Argos nevű boltokat néztem.
Előbbi olyan mint otthon a Media Markt, és ott mondták, hogy nem tudják, nincs ráírva.
Amin gondolkodom,
Lenovo 320 17.3 inch, AMD A4 8GB DDR? 1TB HDD.
Vagy ugyanez AMD A6 processzorral.
2018. jan. 14. 10:00
19/21 A kérdező kommentje:
na végre találtam egy leírást az Argos honlapján. Az AMD A6-os DDR4-es, a másikról még mindig nem írják....
2018. jan. 14. 10:55
20/21 szántóvető válasza:
az a baj hogy ezek gyenge procik.én a helyedben többet áldoznék rá és inteles notit néznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!