Tönkre ment a laptopom. Mi lehet a probléma? (leírás alul )
Egy 2009-ben vásárolt Asus-om van, 6,5 éve szolgál engem. Néhány USB csatlakozó már benyomódott, használhatatlan. Véletlenül az egyik ilyenbe csatlakoztattam az egeret és zárlatot okozott, azonnal lecsapta a laptopot.
Ezután azzal a problémával szembesültem, hogy lassan bootol be a gépem, akár 15 percet is várnom kell. A power gomb lenyomása után áram alá helyeződik a laptop, de nem történik semmi. Még resetet sem tudok nyomni és a kikapcs/bekapcs gomb hosszan tartó lenyomása sem segít újraindítani a gépet. Az egyedüli megoldás az áramtalanítás és újrapróbálkozás.
Próbáltam újratelepíteni a Windowst, de nem bootol se cd-ről, se hordozható eszközről a rendszer. Attól tartok valami történhetett az alaplappal vagy a winchesterrel. Valaki tudna nekem segíteni feltérképezni a problémát?
Ebben az esetben én elvinném egy szervízbe mert igazából nem lehet pontosan megmondani látatlanba hogy mi hibásodott meg.
De persze az is közrejátszhat hogy már elég öreg masina.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!