Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tönkre ment a laptopom. Mi...

Tönkre ment a laptopom. Mi lehet a probléma? (leírás alul )

Figyelt kérdés

Egy 2009-ben vásárolt Asus-om van, 6,5 éve szolgál engem. Néhány USB csatlakozó már benyomódott, használhatatlan. Véletlenül az egyik ilyenbe csatlakoztattam az egeret és zárlatot okozott, azonnal lecsapta a laptopot.

Ezután azzal a problémával szembesültem, hogy lassan bootol be a gépem, akár 15 percet is várnom kell. A power gomb lenyomása után áram alá helyeződik a laptop, de nem történik semmi. Még resetet sem tudok nyomni és a kikapcs/bekapcs gomb hosszan tartó lenyomása sem segít újraindítani a gépet. Az egyedüli megoldás az áramtalanítás és újrapróbálkozás.

Próbáltam újratelepíteni a Windowst, de nem bootol se cd-ről, se hordozható eszközről a rendszer. Attól tartok valami történhetett az alaplappal vagy a winchesterrel. Valaki tudna nekem segíteni feltérképezni a problémát?

2015. aug. 24. 11:23
 1/1 anonim ***** válasza:

Ebben az esetben én elvinném egy szervízbe mert igazából nem lehet pontosan megmondani látatlanba hogy mi hibásodott meg.

De persze az is közrejátszhat hogy már elég öreg masina.

2015. aug. 24. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!