Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a baja a gépemnek?

Mi lehet a baja a gépemnek?

Figyelt kérdés
A számítógép áramellátása megszakadt majd hirtelen visszaaállt és azóta nem indul, pontosabban megáll a windows indítása képernyőnél. Ssd meghajtóról sem indul és két másik merevlemezről sem. (mindegyiken van egy különálló op. rendszer) Megpróbáltam már a ramokat ellenőrizni a videókártyát de a probléma fennáll. Próbáltam újratelepíteni de miután megkérdezte a nyelvet megáll a partíciók beadása és telepítés előtt. Reseteltem a biost, cmos-t elemet cseréltem az alaplapba de ugyan az. Belülről a gép hibátlannak tűnik. Mi történhetett vele? A táp halt mrg vagy ez az alaplap lenne?

2018. jan. 13. 06:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Live lemezzel próbáltad? ODD-ről?

Sztem alaplapos lesz..

Az opnak valót készítsd elő neki, egy másik gépbe formatáld le.

2018. jan. 13. 07:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Odd rol nem, pendriverol telepitettem elote is es arrol probaltam ujra. A tobbit nem ertem mit kell elokesziteni es leformalni?
2018. jan. 13. 07:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Az op-nak valót formázd le egy másik gépbe vagy dokkolóba, úgy a gép jobban szokott boldogulni vele, már az ilyen beteg gépek.

Az odd-t meg azért mondtam mert ha onnan live cd-vel elindul akkor jók a hardverek, az eredeti op rendszered persze itt nem lesz aktív, ki is iktathatod (átmenetileg) akár.

2018. jan. 13. 08:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam másik táppal, azzal sem indul akkor maradt az alaplap gondolom. Mas baja nem maradt mindent kizartam. Tudnatok nekem egy olcso de jo lga 1155-os alaplapot ami jol viszi a jatekokat es kihasznalja a procit teljesen?
2018. jan. 13. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!