Miért nem tudok windowst telepíteni?
Figyelt kérdés
Két bootolható pendrive-val próbáltam meg, mindig valamikor a folyamat közben megakadt a telepítés. Konkrétan beállt a rendszer. Újraindítottam, értelemszerűen akkor sérült volt a telepítés, akkor próbálkoztam a javítással, el is kezdte, de kb 10%nál hibát jelzett, és újraindította. Gondolkoztam a winchesteren, de most a BIOS-ban a bootolásnál nem találom a pendrive-ot... Lehet, hogy az USB a ludas? Sajnos optikai meghajtó nincs a gépben, így nem tudok máshogy windowst rakni rá. Köszi a válaszokat2018. jan. 12. 17:46
11/12 A kérdező kommentje:
A Win10 installer volt a szar, win7-t könnyen fel tudtam tenni rá.
2018. jan. 13. 20:28
12/12 A kérdező kommentje:
Újabb fejlemény! Leszedtem egy másik win10 installert, azt sikerült feltelepíteni, viszont összeomlott egy kis idő után "machine check exception" hibakóddal. Hosszas kutatgatás után rájöttem, meg olvastam, hogy egy rossz hardver cseszheti meg a rendszert így, és gondolkoztam, hogy a hálózati kártya lehet az oka. és az volt. kivettem, onnantól kezdve a rendszer stabil.
ezt csak azért írtam le, hátha valaki később hasonló problémával megtalálná ezt a kérdést :) aki válaszolt, és segített, annak köszönöm utólag is!
2018. jan. 15. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!