A VGA ventilátor miért csak 80%-on kezd el pörögni? 80% alatt szinte nem mozdul, ha meg eléri a 80%-ot az RPM akkor kezd el hangosan, gyorsan hűteni. Mivel lehet ezt szabályozni?
Figyelt kérdés
2018. jan. 12. 14:13
11/15 anonim válasza:
Bameg Halas tényleg! Jólvan na. De már kezdem unni a kevés infóval ellátó kérdezőket. Pedig a google mindenki elött ott van. Ha a gyakoriig eljut valaki, akkor miröl is beszélünk??? Teljesen igazad van. Ha egyikünk válasza sem jó, vagy egymásnak esünk sem lesz okosabb. Sztornó amit eddig írtam. De úgy látszik, a kérdező vagy megoldotta, vagy nincs még képben.
12/15 anonim válasza:
És ne hari. Néha elragadtatom magam, ami nem jó. Pedig asszony keményen fog: meditáció, agykontroll. "Ami nem hülyeség" csak nehezen állok át.
13/15 anonim válasza:
Dehogy haragszom. Egyetértek azzal, hogy szinte minden kérdésbe bele lehetne kötni. Nem probléma ha valaki nem tud valamit, de hogy még meg sem tudja kérdezni azt, az elég fárasztó. Minden kérdést úgy kell szinte kezdeni, hogy na akkor bányásszunk: Mire gondolhatott a költő ? :)
14/15 anonim válasza:
Dehogy haragszom. Egyetértek azzal, hogy szinte minden kérdésbe bele lehetne kötni. Nem probléma ha valaki nem tud valamit, de hogy még meg sem tudja kérdezni azt, az elég fárasztó. Minden kérdést úgy kell szinte kezdeni, hogy na akkor bányásszunk: Mire gondolhatott a költő ? :)
Ez így van. Sok kérdést megválaszoltam már, volt amit ingerülten a kérdés miatt, (az én hibámból, vagy mert tényleg annyira makacs volt a kérdező, hogy bármit írhattál neki) de többségben mert nem is tudta, hogy mi is kell neki. És segítenék most is de azt tapasztalom, hogy a kérdés feltevése is gondot okoz sokaknál.
15/15 anonim válasza:
Elnézést :) Benn maradt a válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!