Az én gépemben mért nem működik ez a memória?
Figyelt kérdés
Alaplap: ASrock H170 Performance
Most jelenleg 2x4gb DDR4 Hyperx ramok vannak a gépben és szeretném bővíteni 16gb-ra de a vásárolt ram nem működik egyáltalán, fekete képernyő, úgy sem jó ha kiveszem a többi ramot és ez van bent egyedül, de szerepel a támogatottsági listán is pedig...
Memória: Crucial 8GB DDR4 2133MHz CL15 CT8G4DFD8213
A boltnak vissza küldtem a ramot ott viszont meg müködik, mi lehet a probléma? ne is nézzem mit támogat a lap csak vegyek valami más DDR4-es ramot? tanácstalan vagyok
2018. jan. 11. 15:06
1/1 anonim válasza:
Tedd vissza a régi memóriát, és a BIOS-ban állítsd át őket 2133 MHz-re. Utána próbáld meg kicserélni őket.
Másik lehetőség: csinálj egy CMOS Reset-et. Legegyszerűbb, ha kikapod a gombelemet az alaplapról egy percre, aztán visszarakod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!