Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gépemben hogyan tudom bővíteni...

Gépemben hogyan tudom bővíteni a RAM-ot?

Figyelt kérdés

a Witcher 3-hoz meglenne a minimum gépigény de csak 4 GB RAMom van, míg a játéknál a minimum 6, az ajánlott 8 GB

ha bővíteni akarom, akkor elég pluszba vennem hozzá 2-4 GBot vagy újra meg kell vennem azt a 6-8 GBot?

Bocs ha nagyon nagy hülyeséget kérdezek, de nem nagyon értek ehhez..

2017. máj. 2. 20:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Attól függ hánynak van hely az alaplapon.

Ha csak 2 hely van, akkor ki kell cserélned az egyik 2 gigásat egy 4 gigásra.

Ha van még üres hely, akkor elég venned egy 2 gigásat.

2017. máj. 2. 20:07
 2/6 anonim válasza:
Ha már nem garanciális a géped, bontsd föl a házat, és nézd meg a Ram-okat. Milyen gyorsak, pl, DDR2 vagy DDR3..ez valószínűleg rajta szerepel. Ugyanolyannal kell bővíteni, amilyen már van. Valószínűleg a 4 Gb-os egység mellett van egy vagy több másik ugyanolyan üres tárhely (slot), ahol elfér egy másik, amivel bővíted. Ha esetleg 2*2 GB formájában vannak a Ram-jaid, akkor sajnos mindkettőt ki kell cserélni valószínűleg. De a boltban többet tudnak mondani.
2017. máj. 2. 20:58
 3/6 A kérdező kommentje:

na most úgy néz ki hogy két memória hely van és 2x2 GB van a gépben

akkor újra kell vennem a 8at

lehet úgy hogy 1x8 GB (ha később még akarnám bővíteni 16ra) vagy csak 2x4 GB tudod belerakni?

2017. máj. 5. 17:46
 4/6 A kérdező kommentje:
*tudok
2017. máj. 5. 17:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Írd már le az alaplap típusát.

Ugyanis attól függ, hogy milyet vehetsz bele.

2017. máj. 5. 17:48
 6/6 anonim ***** válasza:

[link]

Le is lehet tölteni. Szerintem így jobban megéri.

2017. máj. 10. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!