Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudnám bővíteni a...

Hogyan tudnám bővíteni a RAM-ot a gépemben?

Figyelt kérdés
Van egy ASRock G31M-GS alaplapom ami Socket 775-ös és DDR2-es RAM foglalat van rajta kettő. Ezekben van 2*2gb RAM és ezt szeretném bővíteni de sehol sem találok 4gb-s DDR2-es RAM-ot vagy oda van mellé írva hoyg AMD-hez. Van esély a bővítésre?

2015. dec. 25. 22:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Kíváncsi lennék, hogy hol kerested, mert én egyből találtam.
2015. dec. 25. 22:24
 2/7 anonim ***** válasza:
[link] De szerintem jobban megérné spórolni egy kicsit, és összedobni egy újabb gépre.
2015. dec. 25. 22:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Mennyi ramot bír kezelni az alaplapod? Mert gyanítom, hogy csak 4gb-ot, így a bővítésmár ki is lőheted. Amúgy olyat nem hallottam még, hogy egy sdram "csak" AMD támogatott!?
2015. dec. 25. 22:28
 4/7 A kérdező kommentje:
eBay-en olvastam hogy "AMD-hez" meg hasonlók.. és új gép alatt mit értesz? vagyis hogy miket kellene újítanom és mennyiért? (jó azt tudom miket kellene újítani csak hogy mi kellene ahhoz hogy ma is eljátszak vele valahogyan? most E6850+8800Gt-m van :D)
2015. dec. 25. 22:30
 5/7 A kérdező kommentje:

[link]

" Max. capacity of system memory: 8GB*"

2015. dec. 25. 22:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Én kérek elnézést, akkor amit linkeltek ramot az teljesen jó lesz neked. Gépet viszont újat kellene építeni (új alaplapra, új cpu, ddr3-as ramokkal, új vga, stb), mert a mostanit már nem érdemes fejleszteni.
2015. dec. 25. 23:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy 15 vagyok és nem sok pénzhez tudok jutni.. de ha mégis akkor esetleg 1-2 év alatt egy ASRock H81-es lappal egy i3-4160-at néztem ki mellé meg esetleg egy 750 Ti és 8gb RAM de az már majdnem 90e. forint és annyim nehezen lesz. Emiatt terveztem egy Xeon-t és egy HD 6850/550 Ti-t bele :D
2015. dec. 26. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!