Mi lehet a baja a számítógépemnek?
Pár napja kezdte el ezeket a tüneteket produkálni. Elindulni csak úgy indul el a gépem ha minimum négyszer kékhalált kap (PAGE FAULT INT NONPAGED AREA és INACCESSOBLE BOOT DEVICE). Maga a bios is van, hogy nagyon lassan lép csak tovább, és van hogy a DVD olvasó nevébe furcsa karaktereket ír ki.
Futattam a Memtestet, az nem talált semmi hibát, néztem a Hard Disk Sentinelt is, de abban sincs semmi hibára utaló jel.
Átraktam az SSD-t másik gépbe is, ott hiba nélkül elsőre elindulta Windows. Előfordulhat, hogy alaplaba lehet?
Konfigom:
ASRock H61M-VS
Intel I5-3470
FSP Hexa 400W
Asus HD7770
Samsung EVO 250GB SSD és két HDD
Alaplap, VGA, RAM, vagy táp hiba.
Kizárásos alapon, ha az SSD jó.
Bár én megpróbálnám lehúzni a 2 hdd-t, az SSD kábeleket kicserélném (nekem volt azzal is bajom) és egy BIOS reset után, 1 db RAMal bekapcsolnám. Próba szerencse. Sok sikert.
Majdnem elfelejtettem. (Előző vagyok)
Egyszer, úgy jó tíz évvel ezelőtt a 220 Voltos tápkábel miatt volt örökké kékhalálom. Majdnem szétvertem a vasat, mire rájöttem a hibára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!