Melyik érné meg jobban? A win 10 vagy a win 7?
Figyelt kérdés
Nekem a win 7 tetszene de kicsit elavult. Win 10 et meg azért nem akarok mert nincsen korlátlan netem és rengetegszer kér frissítést. A win 7 is szokott ilyeneket csinálni?2018. jan. 9. 13:17
1/6 anonim válasza:
Nehogy leírd, hogy milyen gépre szánod. Mobilneted van vagy miért nem korlátlan?
2/6 A kérdező kommentje:
Mobilinternetem van és csak 10 giga, laptopra szánom
Specifikációi:
Intel Core i5-480M
AMD Readon HD 6370M
4 GB DDR3 memória
640 GB HDD
2018. jan. 9. 14:10
3/6 anonim válasza:
ilyen régi gépre max win7-et rakjál, nincs is támogatása win 10-re a driverek felének, semmi értelme akkor.
4/6 anonim válasza:
3-as ez hülyeség. Sőt, hogy a win10-nek van a legnagyobb driver támogatottsága. Jó pár ennél régebbi gépre telepítettem win10-t, ami automatikusan az elérhető legfrissebb drivereket tölti le és nem találkoztam olyannal hogy Xy hardvert nem ismerte fel a rendszer, ez win7-nél elég sűrűn előfordul(hálózati kártya, alaplapi videokártya). Persze itt a net véget nem játszik a win10 a sok automatikus frissítésért, de akkor se kellene ekkora baromságokat terjeszteni.
5/6 anonim válasza:
Mindenképp win7.
Ha már nem lesz olyan hardver ami win7 támogatottságú, akkor is VmWare-el fogom virtualizalni a win7et.
Kétségbeejtőek a 7-es utáni Windowsok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!