Tiszteletem. Mit gondoltok melyiket érné meg jobban?
Figyelt kérdés
PALIT GTX 1060 6GB GDDR5 Super JetStream vagy pedig GAINWARD GeForce GTX 1060 6GB GDDR5 Phoenix "GS". A palit körülbelül 12 euróval drágább. Szóval melyiket ajánlanátok jobban ?2017. nov. 2. 16:26
1/6 3 napos mákos lecsó válasza:
Üdvözletem,
Én nem találtam raktáron az általad említett Palit kártyát így a Gainward maradt.
Viszont általánosan elfogadott tény, hogy azt vesszük amelyik olcsóbb, ha az áruk egyezik, akkor amelyiknek több ventillátora/több tápcsatlakozója van.
Én ezeket a már-már "Underground" gyártókat nagyon birom(Habár az enyém giga). Nem ilyen ASUS meg MSI...
Your Faithfully
3 napos Mákos Lecsó
2/6 A kérdező kommentje:
Szinte ugyanaz a 2 darab kártya kinézetre is és teljesítményben is , viszont volt nem rég egy ember aki mesélte nekem hogy neki rossz tapasztalata van a gainward kártyákkal ezért kérdeztem meg újra hogy melyik lenne jobb :)
2017. nov. 2. 18:42
4/6 anonim válasza:
Erőt, egészséget!
Igazából teljesen mindegy, ha fontos az ár akkor az olcsóbbat
5/6 3 napos mákos lecsó válasza:
Nem én voltam véletlen aki a Gainward kártyákat szidta? (Nálam akadt össze a gt730 az alaplapi hangkártyával)
6/6 A kérdező kommentje:
Nem te voltál. A tag aki szidta azt mondta akadtak neki problémák a ventijével hangos lett és ugy gondolta gyári hibás elég sok gainward kártya
2017. nov. 4. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!