Tiszteletem. Kíváncsi lennék a ti véleményetekre kérdés lentebb!?
Figyelt kérdés
Videó kártya vásárlás előtt állok, adott lenne egy GAINWARD GTX 1060 6GB GDDR5 Phoenix "GS" és egy MSI nVidia GTX 1060 6GB GDDR5 Gaming X. Na már most arra lennék kíváncsi megéri e az msi azt a plusz 15-20 eu-t vagy a gainward is tökéletes választás lenne ? Legjobban a hűtés szempontjából érdeklődöm mivel a teljesítmény azonos szinte. Köszönöm a válaszokat . Peace2017. okt. 23. 13:37
1/3 anonim válasza:
Az MSI-nek jobb a hűtése, de tökéletesen megfelel a Gainward is, a Phoenix szériáról elég jókat írnak.
Alapvetően aminek a nevében a Gaming szó szerepel, az túlárazott a valós teljesítményéhez képest.
2/3 3 napos mákos lecsó válasza:
Nekem a gainward okozott pár kellemetlen napot...
Az MSI-vel kifejezetten jók a tapasztalataim, így ha ezen múlik én az MSI-t venném.
3/3 A kérdező kommentje:
Mi volt a problémád vele ?
2017. okt. 23. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!