Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » ShadowWarrior nevű youtuber...

ShadowWarrior nevű youtuber miért ad shadow ban-t mindenkinek aki videójával kapcsolatban kritikát fogalmaz meg?

Figyelt kérdés
Egyik videójában arról beszélt hogy miért NE vegyük 1 millás számítógépet, és összerakott egy 700.000-es konfigot. Én meg odaírtam alá, hogy oké, de az ő gépében se DVD író/olvasó, se Windows, se Bluethoot, se Wifi, fele annyi RAM-van benne, nincs benne vízhűtés és erre kaptam egy shadow ban-t (ergó senki nem látja a hozzászólásaimat, csak én). De miért kaptam? Ha ezeket is beraktuk volna a gépbe, akkor az is 1 millió lett volna, és végülis akkor megválaszoltam a kérdést amit feltett...

2018. jan. 7. 16:58
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Én meg odaírtam h GAMER PC esetén ha már azt épít.

Ne egy Pentium procit rakjon már bele. Ez alap gépekbe van nettezéshez, nagyanyámnak fb-zni kategória.

Nem Gamer gépbe.

[link]

De csinálta ezt ház és táp esetén is.

Persze a kritikát azt nem bírja őnagysága, a gépigényen 1 egész topic volt ahol rajta röhögtek.

Meg ajánl Aerocool V3X házat.

[link]

Ne röhögtessük már magunkat most komolyan.

Bolond ez az ember. Max röhögni jók a videói.

Konzol gyűlölőként pedig berakott cover képnek Uancharted meg Forza képet. LOL :)

2018. febr. 16. 19:22
 22/26 anonim ***** válasza:

"Ez alap gépekbe van nettezéshez, nagyanyámnak fb-zni kategória." Hát látszik, hogy te is nagyon értesz hozzá. :D POnt ettől visszhangzott az összes netes tech oldal, hogy mennyire jó kis CPU lett a G4560/G4600 és baromi olcsó. De te biztosan tudod, hogy a nagyinak netezős gépbe elég csak. Nyilván komoly játékra, 4K-hoz, videót vágni, streamelni kevés lesz, de átlag játékosoknak, fullhd felbontásra és egy erősebb videokártyához tökéletes.

Az Aerocool V3X pedig nem egy rossz ház, én sokáig használtam. Ennyi pénzért teljesen korrekt, szerelhető, kompakt és nincsen annyira gagyi anyagból. Árukeresőn kemény 1 vélemény / értékelés miatt kijelenteni, hogy szar az azért elég durva.

2018. febr. 16. 19:38
 23/26 anonim ***** válasza:

Jó van akkor TE építs Gamer pc-t egy gyári áron 10 E-s porcira. Nyilván úgy fog hasítani rajta minden h leszakad az ég.

A V3X meg inkább irodákba való. Pont azért mert nem testre szabható. Ja persze az minek.

Nekem meg egy NZXT Phantom 410-m van. Ja persze a V3X az kenterbe veri. 30 E-set a 7E-s.

Ki vitatná nem ? :)

Te meg nézd nyugodtan a "próféta" videóit. Nyilván a like/ dislike nem azért van tiltva me vicc amiket mond.

Na Viszlát.

2018. febr. 16. 20:42
 24/26 anonim ***** válasza:

Ne is haragudj utolsó, de te normális vagy? Mert szerintem súlyos fogalmi zavarokban szenvedsz. Ki a jó..... állította, hogy a V3X egy 20 ezres gépház szintjén van? Hol írt ilyet bárki is te nyomorék?

És képzeld volt gamer gépem G4560-as CPU-val és hasított minden mint az álom. RX 570 4GB videokártya volt mellette és tökéletes teljesítménye volt minden szempontból.

Mint mondtam is, streamelésre, 4K-ra és durvább gépigényű játékokra kevés lehet max grafikán, de medium-high beállításokon, FullHD-ban mindenre elég volt.

Összehasonlításképpen most egy i7 7700-am van, és szinte semmivel sem lett jobb miatta a játékteljesítmény.

Nem mindenkinek van fél millája egy gépre és nem mindenki akar 4K-ban ultra beállítások mellett játszani.

2018. febr. 17. 16:30
 25/26 A kérdező kommentje:
Shadownak egy régebbi megnyílvánulása: https://www.youtube.com/watch?v=E9TI_oooNxM (kommentben).
2018. febr. 18. 07:58
 26/26 anonim ***** válasza:

A stílus maga az ember. "Az isten f......" helyett, egy én nem ajánlanám .... indoklás is jó lett volna.

De hát Ő a "Próféta" Ő nem finomkodik.

Szerintem Tirexi-nek lehet v mi rokona az is hasonló értelmi szint. Primitív bunkó.

2018. febr. 18. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!