Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » ShadowWarrior nevű youtuber...

ShadowWarrior nevű youtuber miért ad shadow ban-t mindenkinek aki videójával kapcsolatban kritikát fogalmaz meg?

Figyelt kérdés
Egyik videójában arról beszélt hogy miért NE vegyük 1 millás számítógépet, és összerakott egy 700.000-es konfigot. Én meg odaírtam alá, hogy oké, de az ő gépében se DVD író/olvasó, se Windows, se Bluethoot, se Wifi, fele annyi RAM-van benne, nincs benne vízhűtés és erre kaptam egy shadow ban-t (ergó senki nem látja a hozzászólásaimat, csak én). De miért kaptam? Ha ezeket is beraktuk volna a gépbe, akkor az is 1 millió lett volna, és végülis akkor megválaszoltam a kérdést amit feltett...

2018. jan. 7. 16:58
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Igazából még ennél is olcsóbb, mert ugye Win 10-et ingyen be lehetett szerezni, teljesen legálisan, még úgy is, hogy kalóz Windowst frissítettél le vele.

Amiket írogatsz azok filléres holmik.

2018. jan. 8. 11:03
 12/26 anonim ***** válasza:
53%

"16GB untig elég bármilyen játékhoz"

Átlag playereknek igen. De aki 700k-ért vesz gépet az nem egy Átlag Jóska. Abba a kategóriába nevetséges a 16gb ram.

2018. jan. 8. 11:43
 13/26 A kérdező kommentje:

# 10/12 Időpont ma 11:01

700.000 forintos gépbe se wifi se bluethoot adapterből NEM a legolcsóbbat venném, feltételezem a vízhűtést szándékosan nem számláztad fel, mert az még +40-50.000-et jelenthetett volna.

Ram meg nevetséges, ennyi erővel én is kiválasztok egy 1 millás gépet, s kijelentem hogy ÉN CSAK SUPERMARIOZNI AKAROK, s utána összerakok egy gépet erre 30.000-ből, és fikázom az 1 millás gépet hogy mekkora lenyúlás, Márióra 30.000 is elég. Ezt csinálta Shadow. Miért nem választott ki 16 GB-os gépet, s azt rakta össze olcsóbban? Ja, azért mert akkor már nem jött volna ki a videó lényege?...

# 11/12 Időpont ma 11:01

Windows 10-et hol lehet beszerezni LEGÁLISAN és INGYEN? :)).....

Mellesleg abba az ASUS gépbe még NFC-is volt, ajándék karpereccel titkosított mappák létrehozására, de meg sem mertem említeni, mert tuti az is "pénz kidobás", mint a +48 GB-ram.

2018. jan. 8. 12:15
 14/26 A kérdező kommentje:
Ja és az alsókategóriás Cooler Master ház, na az kiverte nálam a biztosítékot :)).
2018. jan. 8. 12:26
 15/26 anonim ***** válasza:
51%

Nesze itt az ingyenes frissítés. Elvileg 16-ig működik.

[link]

Ha gépépítésben is tájékozottt és széleslátókörű voltál, akkor nem csoda, hogy lepattintottak.

2018. jan. 8. 12:30
 16/26 A kérdező kommentje:

# 15/15 Időpont ma 12:30

Ez frissítés azokra a gépekre amin már windows van...

2018. jan. 8. 12:39
 17/26 anonim ***** válasza:
51%

Nem mondod!!!!

Aztán mennyiből tart feltolni egy bármilyen win7-et és svarcban aktiválni?

2018. jan. 8. 13:21
 18/26 anonim ***** válasza:

Cooler Master MasterLiquid ML240L RGB MLW - 19812 Ft

[link]

Nem a legolcsóbb hűtés, de tökéletesen jó mindenhez.

Microsoft Windows 10 Home 64 bit - 29877Ft

[link]

Hama 49218 nano Bluetooth adapter - 3891Ft

[link]

Ez sem a legolcsóbb Bluetooth adapter.

TP-Link Archer T9E AC1900 hálózati csatoló - 19293Ft

[link]

Ez szintén nem a legolcsóbb WiFi-s hálózati kártya.

Asus DRW-24D5MT OEM fekete optikai meghajtó - 3870Ft

[link]

+ 32GB RAM: Corsair 2x16GB DDR4 3000Mhz Vengeance LED Red - 132027Ft

[link]

Összesen 208 770 Ft.

Még így is, hogy teleraktam minden fölösleges, drága szarral a gépet is van 100000Ft amit lenyúltak az általad annyira védett "csodálatos" és "nem túlárazott" PC-vel.

És egyébként továbbra is kitartok azon véleményem melett, hogy attól még, hogy veszel a gépedbe irgalmatlan mennyiségű RAM-ot semmit nem érsz el. Nem fognak jobban futni a játékok, és nem fogja a rendszer kihasználni. Az egész csak parasztvakítás. 16GB-nál több memória JELENLEG NEM szükséges GAMER PC-be. Attól még, hogy 1 millióért vagy 700 ezerért veszel gépet nem lesz értelme 32GB+ memóriát belezsúfolni a gépbe, mert ÉRTELMETLEN. Addigra, mire már kelleni fog általánosságban véve ennyi memória, a DDR4 és úgy ahogy van az egész konfig elavult lesz.

2018. jan. 8. 14:05
 19/26 anonim ***** válasza:
Ami időtálló tud lenni, az pl.: egy "nagyon prémium" kategóriás gépház, mondjuk egy Cooler Master Cosmos II (kb 100 ezer), egy nagyon jó minőségű és nagy teljesítményű táp, illetve a perifériák (billentyűzet, egér, fejhallgató stb.)
2018. jan. 8. 14:08
 20/26 A kérdező kommentje:

# 18/19 Időpont ma 14:05

Ram sokmindenre kell, gammingre tényleg nem szükséges ennyi, viszont épp azt próbálom elmagyarázni, hogy értelmetlen ez az érvelés, amit te meg Shadow folytattok. Nem a ti igényeitek körül forok a világ. Azért kellett volna az Asus csak 16 gb ramot beletegyen a gépébe mert Pistikének Százhalomattáról nincs rá szüksége? Hát Istenem, ha nem tetszik a piros zokni, vegyél kéket. De ne a pirosat kritizáld hogy miért így meg miért úgy.

A gép felét lespórolta, mert nem kell wifi, nem kell hűtés, nem kell bluethoot, nem kell DVD olvasó, nem kell windows, nem kell RAm, nem kell NFC, jó az olcsó ház és még kitudja miket nem vettünk észre, és akkor lebegteti hogy mekkora pénzlenyúlás.

Azért vagyunk felháborodva hogy nem a privát igényeik szerint készül a világ összes számítógépe?

Nyílván az az ideális ha saját magunk rakjuk össze, mert akkor olyan a gép, amilyet mi szeretnénk, de az nem korrekt, hogy megpróbálunk elsunnyogni hűtéstől Wifin keresztül optikai meghajtóig mindent, aztán egyet csámcsogunk hogy hááá, nekem erre sincs szükségem, aztán lebegtetjük hogy az ASUS ELLOP 300.000 FORINTOT!!!!

2018. jan. 8. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!