Mit éri meg most legjobban bányászni és milyen kártyákkal érdemes?
# 9. Most jön meg a 4. kártyám, amit hoz forgatom vissza folyamatosan újabb kártyába. É végére, de legkésőbb 2018 Tavaszára meglesz amit terveztem: 2*6 darab 1080 TI.
Ennek a tiszta nyeresége 660 000 Ft... fiam...Amiért én semmit nem teszek. Mellette én is dolgozom, havi 350-400 nekem is jön nettóban, ebből élek + fizetem a számlákat. ettől kezdve hogy 2 RIG
komplett csak gyüjtöm a Bitcoint, és űlök rajta.. amíg fel nem megy 100 000 fölé. Oszt majd beszélgethetünk a szaros fizudról, ha 3 év alatt összehoztam 12-15 milkát... FIAM.
#8. Túlzás, csak 2 kis komplett riget szeretnék összerakni. tavasszal kezdtem az egészet 1 darab 1080 TI-val. A Nyárra meglett a 2. abból amit termelt, onnan kettő ment. Mostanra van 4. A lényeg, hogy ha
termeli a pébnzt ne nyúlj hozzá, ne vedd ki hanem forgasd bele vissza, vegyél új kártyákat. Fiamnak ezelőtt már leírtam, hogy kb mi az ami várható, és lesz belőle. Ez természetes függ attól is hogy a bitcoin merre mászik.. ha több
lesz, többet is bányászok, és hamarabb meglesz, ha visszaesik 10 000 alá akkor akár egy egész évvel kitolódhat a tervem. Az meg egyszerű tény az elmúlt évek alapján, hogy megszűnni nem fog 2024-ig
(ekkora jön ki a maximális 21 millió bitcoin), és addig bányászni is megéri. Valamint az is csak idő kérdése mikor lépi át a 100 ezer, esetleg 200 ezer $-os határt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!