Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit éri meg most legjobban...

Mit éri meg most legjobban bányászni és milyen kártyákkal érdemes?

Figyelt kérdés

2018. jan. 6. 15:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

# 9. Most jön meg a 4. kártyám, amit hoz forgatom vissza folyamatosan újabb kártyába. É végére, de legkésőbb 2018 Tavaszára meglesz amit terveztem: 2*6 darab 1080 TI.

Ennek a tiszta nyeresége 660 000 Ft... fiam...Amiért én semmit nem teszek. Mellette én is dolgozom, havi 350-400 nekem is jön nettóban, ebből élek + fizetem a számlákat. ettől kezdve hogy 2 RIG

komplett csak gyüjtöm a Bitcoint, és űlök rajta.. amíg fel nem megy 100 000 fölé. Oszt majd beszélgethetünk a szaros fizudról, ha 3 év alatt összehoztam 12-15 milkát... FIAM.

#8. Túlzás, csak 2 kis komplett riget szeretnék összerakni. tavasszal kezdtem az egészet 1 darab 1080 TI-val. A Nyárra meglett a 2. abból amit termelt, onnan kettő ment. Mostanra van 4. A lényeg, hogy ha

termeli a pébnzt ne nyúlj hozzá, ne vedd ki hanem forgasd bele vissza, vegyél új kártyákat. Fiamnak ezelőtt már leírtam, hogy kb mi az ami várható, és lesz belőle. Ez természetes függ attól is hogy a bitcoin merre mászik.. ha több

lesz, többet is bányászok, és hamarabb meglesz, ha visszaesik 10 000 alá akkor akár egy egész évvel kitolódhat a tervem. Az meg egyszerű tény az elmúlt évek alapján, hogy megszűnni nem fog 2024-ig

(ekkora jön ki a maximális 21 millió bitcoin), és addig bányászni is megéri. Valamint az is csak idő kérdése mikor lépi át a 100 ezer, esetleg 200 ezer $-os határt.

2018. jan. 9. 08:54
 12/14 anonim ***** válasza:
#11: A "fiam" nem neked szólt, hanem a kérdezőnek, aki nagy arccal gúnyolódott, hogy mekkora lúzerek vagyunk mi, akik munkával akarunk pénzt keresni, bezzeg ő látja a jövőt. 41 éves vagyok, és le merném fogadni, hogy a kérdező némileg fiatalabb.
2018. jan. 9. 09:19
 13/14 anonim válasza:
#11 grat hozzá, szépen növekszel akkor, én ETH-ban gondolkodom, 1-2 hét és bele is fogok. BTC-ből még bármi lehet, érdemesebb úgy csinálni ahogy te, visszaforgatni.
2018. jan. 9. 15:58
 14/14 Kis Editke válasza:
#10-nek: Nekem most jöttek meg a 1080Ti-k. 2x 10 db. Btc-ért itt tudod megrendelni: www.westendbargains.com , szállítanak Mo.-ra is, 4-5 nap alatt itt van!
2018. febr. 16. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!