Az Intel procikat érintő biztonsági hiba mekkora kihatással lesz a gamer PC-kre?
Az Intel procikat érintő biztonsági hiba (Meltdown) Win10 frissítésével lesz orvosolva, amit ugye mindenkinek magától letölt az op.rendszer. 5-30%-os CPU teljesítménycsökkenést jósol az Intel az update letöltése után. Arra lennék kíváncsi, hogy ez egy Intel i7-6700K (mellette GPU: GTX1080, 16gbRAM, stb) setup teljesítményére mekkora kihatással lesz? Ha most 4K felbontáson, HIGH beállítások mellett kb. 60FPS-sel fut a GTA V, mekkora lesz a frissítés után az eltérés? Azt mondják, hogy a teljesítménycsökkenés akkor válik igazán érezhetővé, ha a gépet csúcsra pörgetjük, márpedig a 4K gaming szerintem teljesen kimeríti a csúcsra pörgetés fogalmát. Olyan emberek predikcióját/véleményét várom, akik konyítanak a témához!
Válaszokat előre köszönöm!
Engem is érdekelne, az én procim: QuadCore Intel Core i5-4460, 3200 MHz (32 x 100)
Ez a lassulás engem is érint, ha Win 7 Ultimate van a gépen, és le vannak tiltva a frissitések?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!