Az AMD processzorokat is lassítani fogja a Windows a javításokkal?
Figyelt kérdés
Addig az rendben van, hogy AMD-n, csak az egyik sebezhetőség van, ami kizárólag Linuxon buherált kernellel jelent veszélyt, de a lassító patchet ettől függetlenül kiadják AMD-k, re is?
Intelt azt tudom, hogy Windowson is meg mindkét sebezhetőség meg van.
2018. jan. 5. 22:17
1/7 anonim válasza:
Nem lassította.
Ma feltettem rá azt a hibajavítást, kíváncsiságból pár CPU benchmark-t lefuttattam, semmivel nem lett rosszabb.
5/7 anonim válasza:
Papíron igen, lassíthatja, mivel a javítás alkalmazásánál a rendszer nem tesz különbséget Intel és AMD processzorok között. Gyakorlatilag kicsit feljebb ott az ellenpélda, illetve Inteles gépen sem vehető észre jelentős eltérés, átlagfelhasználói használat közben.
6/7 Brandon41 válasza:
Igen, az AMD procikban is ott van a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!